Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Činnosť: - poradenstvo v oblasti solárnych elektrární - výroba, montáž oceľovej konštrukcie

Maloobchod, predaj: -potraviny -zmiešaný tovar. Pohostinstvo: -súkromné večierky, narodeninové akcie (35 osôb) -posedenie na terase (45 osôb)

Fitness shop s doplnkami stravy pre kulturistiku, chudnutie, diéty. Výroba, predaj a e-shop značky Muskulvit.

Internetový obchod, e-shop: - hotové bezlepkové jedlá - bezlepkové hotovky.

Internetový obchod, e-shop: - vína, víno z Provence

Dovoz, import, predaj: - potravinové výrobky prevažne pre siete čerpacích staníc a gastronómia. Nákladná autodoprava do 3, 5 tony: - tuzemská, vnútroštátna doprava - zahraničná, medzinárodná doprava.

Dovoz, spracovanie: - kakaové produkty z Ekvádoru - kakao, kakaová hmota, kakaové maslo, kakaový prášok, kakaové šupky, čokoláda.

Predaj sklo na víno, someliérske sady, predaj sudové, šumivé a portské vína, pochúťky k vínu. Predaj - darčekové predmety.

Potravinárstvo so zameraním na bezmäsité produkty. Vytvárame vegetariánske burgre, koktailové párky, sekanú, nuggety a rezne. Všetky pokrmy plníme kombináciou sóje a obilných produktov.

Výroba a predaj syrových špecialít.

Distribúcia: - čokoláda belgická, švajčiarska.

Výroba: - papierové obrúsky - alobaly - menu boxy. Veľkoobchod: - nealkoholické nápoje.

E-shop špecializujúca sa na produkty pre detoxikáciu organizmu a zdravý životný štýl. Ponúkame Neera detox, zelené potraviny, oleje, soľ a ďalšie.

Sídlo firmy-Havlíčkov Brod. Výroba, sušiareň. -škrob.

E-shop: - prírodné doplnky stravy - biopotraviny - zdravá výživa - prírodná kozmetika - ekodrogéria - zdravotné pomôcky

Dovoz: - suroviny na sushi - korenie pre japonskú, indickú kuchyňu.

Občerstvenie, predaj, rozvoz: - Bubble tea - mrazený jogurt - ovocný fresh

Cukráreň: -výroba a predaj cukroví, tort, zákuskov, vianočných a ďalších sviatočných cukroviniek, vdolčekov ale aj chlebíčkov. Ponúkame veľký výber. Vyrábame všetky sladkosti aj pre diabetikov.

Lahôdky. Výroba chlebíčkov. Domáce buchty a múčniky Chlebíčky Minichlebíčky Obložené misy Bagety Domáce buchty a múčniky Obložené pečivo Šaláty Nátierky Teplé nápoje Záviny Dovážané sladkosti Ďalšie lahôdky Otváracia doba Po-Pi: 6:30 - 18:30 So: 8:00 - 11:00 Nie: ZATVORENÉ

Veľkoobchod a maloobchod, predaj: - lahôdky: - šunky, syry, belgické paštéty, olivy - víno - horčica z Viedne od výrobcu Albatros.

Cukrárstvo. Výroba, predaj - torty - zákusky, dezerty - koláče.