Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Výroba - polotovary pre zdravú výživu, KLASO z pšenice, paštéty zo strukovín a obilnín, SONE obilná majonéza, KLASIK obilný krém. Vydavateľstvo - receptáre pre bezmäsú stravu, normy pre bezmäsú stravu. Kurzy - zdravá výživa pre laikov, školenia pre kuchárov v oblasti vegetariánskej stravy.

Predaj, e-shop: - korenie - koreniace zmesi

Výroba, rozvoz: - hotové jedlá - vegetariánske jedlá - obedy. Služby: - catering.

Výroba, predaj: -cukrárske výrobky -torty -zákusky -káva, zmrzlina. Cukráreň.

Prenájom movitých vecí Prípravné práce pre stavbu Mechanické úpravy na zákazku Zprostredkovateľská činnosť Demolácia, zemné a výkopové práce Prenájom strojov, prístrojov a zariadení Maloobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Veľkoobchodná činnosť v rozsahu voľnej živnosti Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných ako ...

Vínny bar. .súkromné, firemné akcie .Kapacita 38 miest. Predaj: - sudové, fľaškové vína - pochutiny k vínu. Wine express tel.: 603999192: - rozvoz sudového vína po-čt 16-24, pá-so 16-02 - nad 4l vína je rozvoz zadarmo.

Pekáreň. Výroba, predaj: -pekárske výrobky -pečivo.

U Klárky - predaj: - prírodná kozmetika - produkty zdravej výživy, zelené potraviny - čaje, tinktúry, káva - knihy, vykladacie karty, CD, - aromaterapia, drahé kamene, šperky s kameňov - darčekový tovar, sviečky, feng šuej, vykurovadlá, kyvadlo.

Veľkoobchod. Predaj aj pre maloodberateľov: -alkoholické nápoje -cigarety -fajky a príslušenstvo -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -darčeková služba, darčekové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.

Sme prvá pražiareň kávy v Zlíne, špecializujeme sa na kvalitnú a čerstvú kávu. Kávu predávame ako v našom kamennom obchode v centre Zlína, tak aj cez náš internetový obchod. Kávu pražíme pravidelne po malých dávkach, aby sme vždy zaručili čerstvú kávu tej najlepšej kvality. Organizujeme tiež ukážky praženia kávy pre verejnosť, kde sa o káve ...

Dovoz, predaj, e-shop - talianske cestoviny, omáčky - halušky - bio produkty - strukoviny - múka.

Veľkoobchod, rozvoz: - gastro sortiment - potraviny pre gastronomické prevádzky.

E-shop: - dekoratívna kozmetika - kozmetika - potravinové doplnky