Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Pekáreň: - pečivo - svadobné koláčiky - koláče - vianočky - rustikálne, celozrnné a dia pečivo.

Fitness shop. PREDAJ proteínov, Gainerov, spaľovačov, kreatínov, anabolických látok, aminokyselín, vitamínov, proteínových tyčiniek a iných doplnky na cvičenie.

Činnosť: - pestovateľské pálenie - ubytovanie, penzión

Dovoz, vývoz, výroba - mliečne výrobky Výroba - sušené mlieko

Dodávateľ mliečnych výrobkov a mlieka od kráv, kôz a oviec. Na sklade máme: - jogurty - produkty z kozieho, kravského a ovčieho mlieka - cestoviny - syry - mlieka - lahôdky

Kaviareň: - bistro, - zdravá výživa, - delikatesy, - syráreň - predaj syrov, - predaj zrnkovej kávy, - pralinky (belgické), - víno.

Stavebné práce - bytová výstavba na kľúč - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie - nízkoenergetické domy. Vinotéka - predaj vín.

Statok zaoberajúci sa chovom kráv plemena Jersey. Predaj - čerstvé mlieko - domáci tvaroh, jogurty, syry a vajcia z vlastnej farmy.

Veľkoobchod, maloobchod: - víno - alkoholické nápoje Predajne: Baltská 38 tel.: 602 169 730 Kubelíkova 250 tel.: 602 169 731

Výroba: - tekuté cukry - sirupy - tekuté krmivá pre včely

Cukrárska výroba - medowik - dezerty.

Služby: - reštaurácia a ubytovanie - rozprávková cukráreň - vinotéka

Hotel a pivovar: - ubytovanie - reštaurácia - wellnes - aktívna dovolenka

Veľkoobchod ovocie a zelenina - čerstvé ovocie a zelenina - huby, bylinky, exotické ovocie, lesné plody - lúpaná a čistená zelenina a ovocie.

Predaj čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa, kuracieho, morčacieho. Mäsa mrazená, teľacia, zverina a údeniny. Zásobujeme predajne, reštaurácie, školy. Rozvoz chladiarenskými vozidlami.

Maloobchod, predaj: - darčekové koše - darčekové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Internetový obchod nanomedea.cz sa zaoberá predajom nano impregnáciou a ochrán na najrôznejšie povrchy a materiály, outdoorovou imregnáciou, profesionálnymi výrobkami na nano ochranu povrchov a Nano Pena. Ďalej potom liečivé čaje českých liečiteľov, čaje z pralesa, domáce soľné jaskyne, antibakteriálna bielizeň s nano striebrom, kinesio tape a ...