Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predaj, e-shop a degustácia čokolády, kávy a vína - 300 druhov najlepších svetových čokolád - 60 druhov výbornej svetovej čerstvo praženej kávy - vína z južnej Moravy a južného Francúzska.

E-shop: - čokoládové darčeky - darčekové koše - čokoláda - marcipán

Prevádzanie účtovníckych prác Veľkoobchod so zeleninou, ovocím a bramborami Sprostredkovanie obchodu s OZ, zmieš.tovarom, knihami, časop.

Zákazková výroba: - potravinové doplnky - doplnky stravy - kozmetické prípravky, kozmetika - veterinárne prípravky.

Vinárstvo: - vínna pivnica - degustácia vín - predaj vína, e-shop.

Organizovanie - kongresy pre lekárov E - shop - potravinové doplnky Kurzy - pre nutričné terapeutkyvzdelávanie - v oblasti zdravej výživy Nutričná poradňa E-shop - potravinové doplnky Nutričná poradňa

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj ovocia a zeleniny.

Predaj, maloobchod: - kancelárske potreby - papier, obálky, bloky - výpočtová a kancelárska technika - občerstvenie a nápoje - drogéria a upratovanie - elektronika, foto a optika.

Bitúnok: -porážka jatočných zvierat. Výroba a spracovanie mäsových produktov.

Cukrárska výroba. Trvanlivé pečivo, piškótové pečivo, torty, zákusky, cukrovinky, rezy, rolády, zmes zákuskov balená, rumové gule, čajová marína.

Cukráreň - výroba domáceho pečiva, tort, zákuskov, rezov - v ponuke rôzne druhy kávy, zmrzliny.

Ponúkame Vám už od roku 2004 služby v oblasti produktov zdravej výživy.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom českých a zahraničných pív ako fľaškových tak aj sudových. Ponúkame degustáciu, semináre a pivné besiedky.

Výroba, predaj a distribúcia nano impregnáciou na textil, sklo, keramiku, betón, kameň, antigraffiti, nanopena, domáce soľné jaskyne, bio produkty pre zdravie, liečivé čaje, byliny jednodruhové, bielizeň so striebrom, koloidné striebro, koloidné zlato, kolidný zinok, nano kozmetika, antibakteriálna bielizeň, bylinná kozmetika, vyhrievané odevy a ...

Predaj: - čerstvé a mrazené lesné čučoriedky.

E-shop, internetový obchod: - prírodné doplnky stravy - nápoje - prírodná kozmetika - ezoterika - knihy - ekologická drogéria - prístroje pre zdravie.

E-sho, predaj - potreby a oblečenie pre bábätká - prebaľovacie podložky - zdravé potraviny pre deti - autosedačky, kočíky, nosidlá - hračky.

Vinárstvo: - výroba vína - poradenstvo pri zakladaní vinárstva - degustácia - výroba firemného vína.

Výroba, predaj: - torty - cupcakes - sušienky, cookies - cake pops, lízanky - figúrky

E-shop: - francúzske lahôdky - syry - klobásky - paštéty - sušená šunka