Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

-prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov

-Mäsiarstvo a údenárstvo -Hostinská činnosť -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Cateringové služby

Predaj kvasného liehu, likérov a kávy

Predaj, e-shop: - zdravá výživa - ekodrogéria - prírodná kozmetika - zelená lekáreň Predajne: Chrudim, Havlíčkova 146 tel.: 737 329 825 Pardubice, Sladkovského 410 tel.: 736 211 533

Služby: - pivné kúpele - penzión - reštaurácia. Pivovar, výroba: - pivo.

E-shop: - káva - kávovary - horúca čokoláda

ZDRAVIE - KONDÍCIA - ENERGIA Poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu a správnych stravovacích návykov. Poradíme ako zdravo raňajkovať, starať sa o pleť, stravovať sa pri športovaní.

Balíky služby a kompletizácia, logistika a skladovanie, správa a údržba budov, elektromontážne práce, zámočnícka výroba, minipivovar Všerad.

Veľkoobchod, internetový obchod. Dovoz a predaj sušeného mäsa: -BEEF JERKY -BILTONG -sušené ryby, morské plody -lahôdky Najväčší výber sušeného mäsa jerky a biltong na slovenskom trhu! -Neviete si rady s darčekmi? Obdarujte svojich blízkych luxusnými pochúťkami! -Chcete oslniť priateľov novými a neobvyklými delikatesami? -Snažíte sa ...

Predaj: - pivo sudové - pivo fľaškové - limonády - víno - liehoviny -nealkoholické nápoje. Služby: - zapožičanie výčapných a chladiacich zariadení, centrál.

Sme jedna z najdlhšie fungujúcich pražiarní v ČR. Za viac ako 25 rokov praženia kávy, nám prešli rukami a tiež pražičkou, stovky kvalitných druhov káv. Dokonalým pražiacim postupom Vám sprostredkujeme maximálny kávový zážitok.

Spoločnosť Klášterecké oblátky s.r.o. sa špecializuje na výrobu kúpeľných oblátok. Naše kúpeľné oblátky sú klasický český výrobok, ktorý má dlhoročnú tradíciu. Vyrábame kúpeľné oblátky a trojhránky podľa tradičnej receptúry. Dodávame ich v niekoľkých rôznych druhoch a variantoch, štyri druhy okrúhlych spekaných oblátok s cukrovým prosypom, tri ...

Vinotéka Vinársky grunt Brumovín. Predaj: -sudové, fľaškové vína - biele, červené. Aké vína ponúkame: - Rulandské biele, Rulandské šedé, Neuburské, Rizling vlašský a rýnsky, Sauvignon, Sylvánske zelené, Müller-Thurgau, Veltlínske zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svätovarinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Služby: - osobný tréner - fitness inštruktor FitKolobeh - jazda a cvičenie na kolobežke s lektorom.

Predaj, e-shop - bioovocie a biozelenina - biodebienky a biotašky plné sezónnej zeleniny a ovocia.

Výroba: - pivo. Pivné kúpele - Morské kúpele: - masáže - kúpele - relaxačné a wellness aktivity. Kvasnicové pivo. Detské zábavné centrum. Albert Málek restaurant. Málkova čokoládovňa.

Pálenica, pálenie ovocného kvasu. Liehovar. Výroba strojov a zariadení pre poľnohospodárstvo. Dopravná technika pre poľnohospodárstvo. Ubytovanie - 2x dvojlôžková izba s možnosťou prístelky. Výroba oceľových hál.