Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predaj: - ženšenové čaje - ženšenové koncentráty - korene zo šesťročného ženšenu

Predaj: - bylinné sirupy - dobroslad: výťažok z jačmenného sladu

Predaj: - Originálne produkty značky P. Jentschura

E-shop: - čaje - čajové zmesi - čajová škola - čajový catering

Veľkoobchodný predaj: - šťavy a koncentráty z tropického ovocia - 100% koncentráty - prírodné pyré - horúce nápoje. Predaj pracovných odevov a obuvi.

Linea Naturale - MARTIN INTERAMERICANA s.r.o. Predaj: - bio

Špecializovaná predajňa, e-shop - čaje TeeGschwendber.

Mäsiarstvo a údenárstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Naša spoločnosť bola založená roku 1995. Dnes už patríme na slovenskom trhu medzi známych dovozcov a distribútorov výberového sortimentu, ako sú čaje London Herb, Clipper, Celestial, Qi, zaváraniny a cukríky Mrs.Bridges, Mission Deli Wraps, sušienky Walkers, marmelády Mackays, cereálie Jordans, čokolády Green & Black a ďalšie.

Všetko na chudnutie a fitness. internetový obchod, e-shop: -prípravky na chudnutie -športová výživa -vitamíny a minerály -fitness centrum.

E-shop - doplnky stravy - nutričné nápoje - prípravky na pohybový aparát.

Pivovar, výroba, predaj: - pivo, piva Reštaurácia.

Dovozom, distribúcia, e-shop: - BIO mladý zelený jačmeň.

Veľkoobchod, predaj, e-shop - jednodruhová káva - čaj - zmesi na espresso - originálne príslušenstvo na prípravu kávy alebo čaju.

Pivovar Zbraslavice - výroba piva - výčapné svetlé, svetlý ležiak, tmavý ležiak, svetlý špeciál.

- Skladovanie - Výroba rafinovaných ropných produktov

BIO obchod -ponuka produktov zo slovenských ekofariem -Bio kozmetika -ekodrogéria

Vinotéka Kroměříž. Predaj: -sudové, fľaškové vína - biele, červené. Aké vína ponúkame: - Rulandské biele, Rulandské šedé, Neuburské, Rizling vlašský a rýnsky, Sauvignon, Sylvánske zelené, Müller-Thurgau, Veltlínske zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svätovarinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Spoločnosť sa zaoberá spracovaním, predajom a nákupom mäsa. Nakupujeme zvieratá od tuzemských chovateľov a porážame ich vo vlastných porážkach. Všetok sortiment, ktorý vyrábame je z prevereného kvalitného mäsa, ktoré spĺňa všetky normy EÚ. Mäso dodávame v kuchynskej úprave, porciované a vákuované. Výroba sa zameriava na široký sortiment ...