Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Služby: - ajurvédske masáže Predaj, e-shop: - ajurvédska kozmetika - bylinné kapsule - čaje - korenie

Cukráreň s vlastnou výrobou: -zákuskov, tort, točenej a kopčekovej zmrzliny. Vináreň: -kvalitné sudové vína vlastnej produkcie. Ďalšia predajňa: Národná trieda Hododnín

Predaj, oprava, servis: Autorizovaný predajca a servis STIHL, HONDA, VARI, VIKING, DAKR, AGADOS. Záručný a pozáručný servis. -prívesy AGADOS, DAKR: -poľnohospodárska technika -malá mechanizácia -slovenský cukor 50kg bal. -potreby pre poľnohospodárov a chovateľov. Kvalitne ostríme všetky druhy reťazí (aj na počkanie). Výroba a ...

Pekárska a cukrárska výroba: - torty - svadobné pečivo - chladené lístkové cesto.

Ponúkame: - služby v oblasti liečby obezity. Sídlo firmy.

Dodávka: - mrazené, chladené potraviny.

Výroba: - sušenej zeleniny a ovocia - ovocné koncentráty. Pestovanie zeleniny.

Predaj zdravej výživy: - bio a nebio potraviny - bezlepkové potraviny - zelené potraviny - dojčenská aj detská výživa.

Penzión a kemp Javořice - ubytovanie na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolenka na vidieku. Predaj: -med -ovocie -jahňatá na chov, jahňatá jatočné -kožušiny -deky z ovčej vlny -víno -ovocné mušty.

Distribúcia, veľkoobchod, import, predaj: - cukrovinky - cukríky, lízanky - bonboniéry - želé - výrobky z hroznového cukru, čokolády - oblátky - sladkosti pre diabetikov, dia výrobky.

Služby - piknikové koše - príprava piknikov.

Predaj, maloobchod: -potraviny - zmiešaný tovar

Cukrárska výroba Horažďovice, Zámocká cukráreň. Výroba: - torty, zákusky - DIA zákusky, dia torty - svadobné torty tradičné aj netradičné - vianočné čajové pečivo - vanilkové rožteky - kokosky - laskonky, veterníky - rolády, rezy - krajové špeciality. Tím odborných cukrárok vyrába klasické torty a zákusky z pôvodných ...

Firma Bezlepka pôsobí na slovenskom trhu s bezlepkovými potravinami 17 rokov. V súčasnej dobe ponúkame v "kamennej" predajni v Modranoch av internetovom obchode veľmi široký výber potravín pre bezlepkovú diétu, ale aj pre chorých s ďalšími potravinovými alergiami.

Maloobchodná sieť predajní. Predaj: - doplnky stravy a športovej výživy: - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kĺbové preparáty, posilnenie zdravia, športová výživa - prípravky na chudnutie.

Pekáreň, pekárstvo. Predaj, maloobchod: - pekárske výrobky - cukrárske výrobky.

Činnosť: - krížikové vyšívanie - pečenie tort.

Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar.