Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Zdravie z Vysočiny.cz Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny -bio potraviny -bezlepkové potraviny -obilniny -potravinové doplnky -potraviny -prírodná kozmetika.

Vyberáme za Vás! Pravidelne Vám prinášame výber z kvalitných moravských a slovenských vín. Vyskúšajte si náš balíček vín od menších vinárov, ktoré v supermarketoch nenájdete!

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj francúzskych, moravských či svetových vín.

Naša rodinná spoločnosť MERLON, a.s. založená v roku 2000, produkuje na cca 1ha grapes viníc z bielych odrôd Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon a Rulandskej šedej z červených odrôd Alibernet. Zvyšný sortiment dokupujeme prevažne z viníc Veľkopavlovickej podoblasti a oblasti v blízkosti Nového Šaldorfu.

Internetový obchod Predaj: - CHIA semienka - RAW food - povzbudzujúce prípravky - prírodná kozmetika

Predaj detského dojčenského jedla, kozmetiky a hračiek. V e-shope nájdete mlieka, kaše, príkrmy mäsové aj ovocné, sušienky, nápoje, plienky a hračky.

Výroba, dodávka: - mäso - mäsové výrobky.

Maloobchod, predaj: - dekorácia - sviečky - bytový textil - prírodná kozmetika - čaje - víno.

Výroba teplonosných kvapalín - teplonosné a technické kvapaliny - čerpanie kvapalín priamo do technologických systémov bez nutnosti ďalšej manipulácie.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -mäsiarske potreby, prírodné črevá bravčové, prírodné čreva baranie, umelé črevá, korenie, zmes korenia, údenárske štiepky, nakladacia soľ.

Dodávka - balíčky s čokoládou belgická, švajčiarska predaj - luxusné čokolády Degustácia

Vinárska spoločnosť RÉVA RAKVICE s.r.o. obhospodaruje viac ako 120 ha vlastných viníc, ktoré sa rozprestierajú na svahoch Velkopavlovickej vínnej oblasti. Pestovanie viniča má v Rakviciach dlhoročnú tradíciu. Vinárstvo RÉVA RAKVICE ponúka prevažne vína -prívlastková, akostná, odrodová -víno viniča -fľaškové, fľaškové vína -sudové, sudové ...

Vinotéka. Predaj: -Na predaj ponúkame sudové aj fľaškové vína vlastnej produkcie, zahraničné vína a sekty -doplnkový sortiment -someliérske potreby -darčekové balenie vín. Pripravené príjemné posedenie.

Vinotéka. Predaj: -Na predaj ponúkame sudové aj fľaškové vína vlastnej produkcie, zahraničné vína a sekty -doplnkový sortiment -someliérske potreby -darčekové balenie vín. Možnosť objednania vín z katalógu cez email Pripravené príjemné posedenie.

Vinotéka. Predaj: -Na predaj ponúkame sudové aj fľaškové vína vlastnej produkcie, zahraničné vína a sekty -doplnkový sortiment -someliérske potreby -darčekové balenie vín. Možnosť objednania vín z katalógu cez email. Pripravené príjemné posedenie.

E-shop s kvalitným moravským vínom. Ponúkame vína z vinárstva Lahofer, Waldberg, BMVinařství, Hanzel, Špalek, Hort, Modrý pivnica, Ampelos. Rozvoz v Hradci Králové a okolie zadarmo.