Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

-Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Dodávka: - doplnky stravy - zdravé potraviny - dentálna hygiena, kozmetika.

Pekáreň: - vlčnovské vdolečky - orechovníky - makovníkov. Výroba: - cukrárske výrobky: - torty - zákusky.

Predajňa zdravého jedla a pitia zameraná na bezlepkové produkty.

Pizza Májovka, to je široká ponuka hotových jedál a pokrmov, ktoré pre Vás vyrábame denne čerstvé. Ponúkame bohatú ponuku cestovín, šalátov, rýb, bezmäsitých jedál a samozrejme pizzu. Sídlime v Plzni na Klatovskej. Pizzéria, výroba, rozvoz, e-shop: - pizza, XL pizza (priemer 34 cm, 50 cm) - cestoviny, halušky, tortelliny - šaláty - ...

BeerGeek Bar & Pivotéka - predaj, e-shop - pivo, pivné špeciály - darčekové a degustačné sady pív - pivá z minipivovarov. BeerGeek Bar - Vinohradská 988/62, 130 00 Praha 3 - Žižkov – tel. 776 827 068.

Výroba cukroviniek a zdravej výživy: -müsli tyčinky FLY -čokoládové tyčiniek -nugátové a dezertné tyčinky -sezónne čokoládové figúrky.

Pivovar RAVEN - výroba, veľkoobchod, distribúcia piva - pivo: American Pale Ale, India Pale Ale, White India Pale Ale, Cream Porter - prehliadka pivovaru s degustáciou.

Taurus fitness store Obchod a e-shop s kvalitnou športovou výživou a fitness doplnkami pre všetkých nadšených športovcov.

Prenájom nehnuteľností. Výroba, export: -ovocné koncentráty -chrenové pasty -chren -všetky druhy horčice. Veľkoobchod, export-import: -ovocie pre konzervárenstvo.

Dodávka a obchodovanie s priamymi výrobcami potravinárskeho, drogistického aj iného tovaru.

Cukráreň - výroba tort na rôzne príležitosti - v ponuke máme aj zákusky, zmrzliny, poháre, koktaily a teplé a studené nápoje.

Výhradný dovozca a distribútor znač. talianskej kávy DERSUT pre ČR a SR. Veľkoobchod, predaj: -talianska káva DERSUT -FRAPPE - ľadová káva -čokoláda -čaj. Veľkoobchod, maloobchod, prenájom, servis: -stroje na prípravu kávy.

Pivovar. Vyrábame pivo za využitia modernej nerezovej technológie, používame klasické výrobné postupy pri výrobe českého piva. Výroba piva: - Jarošovská Desiatka 10%, APA 13%, IPA 15% - Jarošovský Jura 11%, ležiak 12%, Joža 13%, Stout 13%, Šohaj 14%, Rochus 16% - Jarošovské čierne 10% - Jarošovská Adventná 14%.

Včelárstvo. Predaj: - medu - včelárske potreby: - nadstavkové úle - potreby pre úle a rámčeky - ochranné pomôcky a drobné potreby pre včelárov - kŕmenie včiel - včelie produkty - potreby pre prácu a manipuláciu s medom - darčekové poukazy a knihy - oddelky a včelstvá. Služby pre včelárov.

Maloobchod, predaj: - ázijské korenie - čaje - špeciality.

Výroba a predaj sušených mliečnych výrobkov.

Výroba, predaj: -sušené mliečne produkty: -sušené odtučnené mlieko. -sušená srvátka. -sušený jogurt.

Výroba, predaj: -sušené mliečne produkty -sušené mlieko odtučnené, plnotučné 26% -sušená srvátka -sušené cmar -sušený jogurt -sušené výrobky na prianie zákazníka. Služby: -miešanie mokrých a suchých zmesí -balenie do malospotrebiteľského balenia.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností - prenájom rezidenčných nehnuteľností. FMCG, výroba - konzervované polievky.

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína.

Obchodná spoločnosť, predaj, e-shop: - prírodné doplnky stravy - kozmetické prípravky. Výhradné zastúpenie spoločnosti Berlindo International pre Českú a Slovenskú republiku.

Kostolecké údeniny a.s., držiteľ certifikátov Európskej únie (EÚ) CZ 333 a CZ 966. Kostolecké údeniny a.s. sa zaradili medzi TOP 100 českých firiem a TOP 10 firiem s rýchloobrátkovým tovarom. Výroba: -mäso, mastné výrobky, údeniny -bravčové a hovädzie mäso čerstvé, mrazené -hydinové mäso čerstvé, mrazené -údeniny sekané -údeniny ...

Firma Cars & Care s.r.o. je organizátorom športovej súťaže Universal Sport Challenge určenej pre širokú verejnosť, mužov, ženy, deti, celé rodiny i hendikepované osoby, všetkých vekových kategórií. Súťaží sa v rade športových disciplín na športoviskách v Prahe a okolí. Akcia bude prebiehať od decembra 2018 do júna 2019. Súťažné disciplíny, ...