Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Reklamní činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitní činnosť, správa a údržba ...

Môžete navštíviť naše stránky s mnohými články a recepty o výžive, už fungujú 20 rokov. Spravujeme pre Vás už takmer 1000 strán aj rad kníh s informáciami na Vašej ceste k životu ...

Predaj z pojazdných predajní: - ovocia a zeleniny od tuzemských pestovateľov. Zásobovanie reštaurácií, hotelov, jedální.

predaj - bio zelenina - bio ovocie - bio bylinky.

Viac ako 100 druhov kvalitných portugalských vín nájdete na stránkach Vína z Portugalska. Hľadáte víno ako aperitív, víno k rybe alebo víno k červenému mäsu? Na našich stránkach si možno vybrať vhodné víno ku každému jedlu.

Predaj, e-shop - káva - čaj - čokoláda - kávovary - darčekové balenie kávy - príslušenstvo.

Poľnohospodárske družstvo Libčany sa zameriava na pestovanie ovocia a rastlinnú výrobu. Obhospodaruje jabloňové sady, sady hrušiek, čerešní, broskýň a v menšom množstve aj sady sliviek. Ďalej pestujeme potravinársku pšenicu, sladovnícky jačmeň, repku olejnú a cukrovú repu. Celkovo hospodárime na cca 1133 ha poľnohospodárskej pôdy. Disponujeme ...

Výroba a distribúcia: - slané tyčinky Selim - čokoládové produkty značky Wiebold - rakúska káva značky Alvorada.

Vývoj, výroba, distribúcia, e-shop produktov z pivovarníckych kvasníc - prípravok PANGAMIN - potravinové doplnky a vitamíny - minerálne, vitamínové, probiotické výrobky Technologickej úpravy, balenie, etiketovanie, logistika.

Ing. Petr Jenčík - Jenčík A DCÉRY Výroba liehovín.

Výroba: - mliekarenské výrobky - tavené syry.

Mliekareň a mliekarenské výrobky. Tavený syr a porciované tovaru.

Veľkoobchod, e-shop: - čokoláda - cukrovinky

Chov: - hovädzí dobytok - ovce - ošípané predaj: - mlieko - mliečne výrobky - mäso

služby: - výživové poradenstvo - predaj prípravkov na chudnutie

RAW cukráreň Brno Všetko, čo u nás nájdete, je 100% raw, 100% vegan, 100% bez cukru 100% bez lepku a na 101% s láskou robené. Výroba zákuskov priamo v našej prevádzke. Čerstvé na každý deň, zo sezónneho ovocia Kvalitné surovín v RAW a BIO kvalite Torty na objednávku. Zaistíme RAW catering.

Vinárstvo, zamerané na výrobu vysoko kvalitných vín, najmä prívlastkové vína.

predaj: -včelařské potreby. -med.

Firma FIMEX bola založená v roku 1994 v Prahe a patrí k významným obchodným partnerom českého potravinárskeho priemyslu v oblasti spracovania: - mäsa - hydiny - rýb - mlieka - syrov - zeleniny - konzerv - krmív pre zvieratá. Sme výhradným dodávateľom potravinárskych strojov od popredných nemeckých, rakúskych, talianskych i ďalších ...

Predaj byliniek, čajov, vitamínových a minerálnych doplnkov stravy, výrobky z ovčej vlny, (prikrývky, vankúše, oblečenie, doplnky ...), prírodnej kozmetiky.