Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Veľkoobchod, e-shop - potraviny - káva, čaje - cukrovinky - zdravá výživa.

Internetový obchod, e-shop: - belgické pralinky, čokoláda - čokoládové figúrky.

Výroba a predaj: - instantné zmesi do nápojových kávovarov, automatov - čaj, káva, cappuccino - doplnky, smotana, tégliky. predaj: - kávovary značka SAECO, SIEMENS, NESPRESSO, SOLAC, ROWENTA a ďalšie -sedací vaky Fatboy COVIM. služby: - cateringové služby, organizovanie spoločenské akcie, svadba a svadobné hostiny, ...

Náš bitúnok sa zaoberá nákupom, porážkou aj opracovaním ošípaných, predajom bravčových polovičiek a vnútorností. Predaj, porážka: - opracované bravčové polovičky - nákup živých prasiat a dobytka - preprava živých zvierat - vnútornosti - pľúca - pečeň - obličky, srdce a žalúdky - bravčová masť - bránica, slezina. Dodávateľom aj ...

E-shop - suroviny pre molekulárnu gastronómiu - emulgátory - plnidlá - šumivé látky - zahusťovadlá - cukry - soli - múky - dekorácie.

Reštaurácia s výborným jedlom a veľkým výberom poludňajšieho menu v centre Opavy. Pivovar - v ponuke sú vždy minimálne 3 druhy pív. Trvalo sa varí jedenásťstupňový ležiak Opavský korbel. Ďalšie 2 piva v ponuke sa každý mesiac obmieňajú.

Výhradný dovozca, import, e-shop: - argentínske vína 2 Estacas.

Výroba, predaj - zdravá výživa - vláknina - zelená káva - hliva ustricová.

Pekáreň, pekárne. Výroba, výrobca, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - pekárenské (pekárske) výrobky - chlieb, rožky, jemné pečivo (vrátane lístkového) - slané trvanlivé pečivo (tyčinky - syrové, grahamové a sezamové).

Internetový obchod, e-shop, kamenná predajňa: - alkoholické, nealkoholické nápoje, víno - káva, čaj - exotické potraviny - bylinné zmesi - zdravá výživa.

Veľkoobchod, predaj: - španielskej a talianskej potraviny, delikatesy - vína z Francúzska, zo Španielska - syry - čaju.

Výroba: - trvanlivé tyčinky so syrom a soľou - trvanlivé tyčinky so syrom a soľou - Graham - trvanlivé tyčinky so syrom a soľou - Kmín - trvanlivé tyčinky so syrom a soľou - Cesnak. - trvanlivé tyčinky so syrom a soľou - Mak - trvanlivé tyčinky so syrom a soľou - Pikant - trvanlivé tyčinky detské Bezplatná linka pre objednávky: - ...

predaj: - potraviny - pochutiny - zastúpenie pre potraviny NOVA

Veľkoobchod, e-shop: - extrakt zo stévie sladké, Sladík.

Internetový obchod, e-shop, kamenná predajňa: - kozmetika, ekodrogérie - káva, čaj - potravinové doplnky.

predaj: - RAW energetické tyčinky bez lepku - vegánskej tyčinky.

Import, export: - mäso, mäsové výrobky - mliečne výrobky.

Import mäsa a vybraných potravín z celého sveta - Hovädzie, jahňacie, hydina, bravčové, divina.

Predaj, e-shop: - doplnky stravy a kozmetika - žraločia chrupavka, olej zo žraločej pečene, Maca, Lecitín, Koenzým Q10, sušené kozie mlieko, Aloe Vera, Acai, pivovarské kvasnice a Viperoderm - hadej masť.

Spoločnosť V A K A, výroba potravinárskeho tovaru, spoločnosť s ručením obmedzeným sa zameriava na výrobu a predaj studenej kuchyne, lahôdok a údenín. V ponuke máme bohatý výber chlebíčkov, aspikov, radi Vám tiež pripravíme obložené misy pre akúkoľvek príležitosť. Výroba, predaj: - studená kuchyňa - údenárske výrobky, údeniny, klobásky, ...

činnosť: - rozvoz obedov vlastnej výroby - catering.