Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Výroba, predaj: -zmesi korenie a aditív na použitie v mäsovom priemysle. sídlo: -Bohunická 67, 61900 Brno.

E-shop, dovoz talianskych delikates do Českej republiky.

Eshop a kamenná predajňa s výrobkami zdravej výživy, doplnkov stravy, ekologické drogérie a kozmetiky. Odosielame po celej SR + viac ako 500 výdajných miest.

Produkty doTERRA sú kvalitné esenciálne oleje vyrobené z tých najlepších surovín určené na vonkajšie aj vnútorné použitie alebo do aromalampy či difuzéra. Široká ponuka produktov z oblasti zdravia.

Distribútor a eshop s prírodnými doplnky stravy z červenej repy a zázvoru. Prírodné stimulanty oxidu dusnatého - otestované vedou, preverené športovci.

Výroba potravinových doplnkov - suroviny, dózy, miešanie, etiketovanie, kapslování, poradenstvo a vývoj doplnkov stravy.

Nákup, predaj: -potravinářské výrobky -cereálie

Výroba, predaj: -víno -mošt -sušené huby.

výroba čokolády tradičným spôsobom e-shop Zážitková predajňa: adresa: Dr. Maye 2021/6 709 00 Ostrava

ekofarmy KOFA - kozie farma - výroba syra - statok vo vidieckom barokovom štýle.

Veľkoobchod, predaj: - racio, špeciálne, zdravá výživa - bezlepkové potraviny - sušené ovocie - biopotraviny - DIA potraviny - extrudované výrobky - AloeVera produkty. Maloprodejna ABC Vitalita Radničnej 68, Hranice Po-Pia 8.00-17.00

Predaj, e-shop: - potravinové doplnky - kozmetika - dietická produkty - výživové doplnky

kráľovské Cookie Domáca inovatívne pekáreň s interaktívnou cukrárňou, skrátka Cookieshop.

Veľkoobchod, maloobchod - alkoholické nápoje (Cider, ovocné vína) - nealkoholické nápoje (malinovky, mušty).

Distribúcia, veľkoobchod, maloobchod, predaj - ovocie, zelenina.

E-shop s potravinovými doplnkami veto na báze probiotík. Veto je unikátny patentovaný aktivátor imunity, mobilizuje silu celého organizmu, skracuje dobu liečenia na polovicu, obnovuje všetky funkcie organizmu.

Výhradný distribútor športovej výživy a suplementov Doriana Yatesa, 6násobného Mr. Olympia. V ponuke obchodu sú proteíny, sacharidové nápoje, spaľovače, NO doplnky, aminokyseliny a športové oblečenie. Produkty značiek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a ďalšie.

Spolupráca s renomovaným belgickým výrobcom čokolády ponúkame väčšie množstvo kakaa, menej tuku, menej cukru, spojenie rôznych chutí a textúr v jednej pralince.

Internetový predaj svetových vín. Každý týždeň novinky v sortimente. Ponúkame výber podľa typu, zeme a odrody.

Internetový predaj kávy, čajov, kávovarov, čistiacich prostriedkov a všetkého spojeného s kávou a čajom. Ponúkame porcelán na čaj, mlynčeky, potreby pre baristu, prístroje na prípravu pokrmov a nápojov, frapovače, barové mixéry a moka kávovar Bialetti. Nájdete u nás kávu Bazzar, BlaserCafé, Dallmayr a Illy.

Vinárstvo, predaj vín v kamenných obchodoch, cez e-shop: - Rizling Vlašský - Sauvignon - Veltínské zelené - Cabernet Rosé - Frankovka a ďalšie

Potravinárska výroba, spracovanie morských rýb, výroba rybacích a lahôdkových výrobkov, rybie výrobky, lahôdky: - rybie nátierky - rybie pasty. - majonézy ochutené krémové

Spracovanie morských rýb. Potravinárska výroba, distribúcia, predaj: - rybie výrobky (šaláty, pasty, nátierky) - lahôdkové šaláty - majonézy - horčicovej, korenisté, cesnakové, krémové Mraziarenské skladovacie kapacity.

V našom vinárstvo vyrábame vína: - ružová - biela - červená

Vladimíra Drgová, spoluautorka expozícia Třeboň v marcipánu. Organizovanie jednodňových kurzov modelovania postáv a figúrok z marcipánu. Lektorka cukrárskych kurzov Ručná výroba marcipánových figúrok, postáv a by s te. Výroba i podľa dodanej fotografie.