Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Spoločnosť pozbieraná - MyFoodMarket, s.r.o. ponúka svojim zákazníkom kvalitné potraviny s jasným zložením. Nájdete u nás produkty prevažne od českých či slovenských dodávateľov, ale nebojíme sa ani kvalitných surovín zo zahraničia. Myslíme samozrejme tiež na bezlepkárov, vyznávačov RAW food, vegetariánov či vegánov. Časť nášho sortimentu je v ...

V markete zozbieraná ZLÍN si zaobstaráte regionálne potraviny, sladké i slané dobroty pre vás a vašich blízkych, časť sortimentu je v kvalite bio.

Kaviareň. predaj: - čaj - výberová káva - čokoláda - pochutiny.

Rekreačný areál Kamínka. Ubytovanie, služby: - kapacita areálu je 130 osôb + 2 prístelky - 6 izieb priamo nad reštauráciou (dve dvojlôžkové, dva štvorlôžkové a dve dvojlôžkové apartmány) - 3 plne vybavené samostatné zruby s terasou pre 6 osôb s možnosťou 2 prísteliek - 24 chatiek pre 4 osoby. Reštaurácia.

Maloobchod, predaj: - bravčové, hovädzie mäso - kuracie, morčacie, králičie mäso - údeniny.

Akciová spoločnosť RABBIT Trhový Štěpánov sa už od svojho vzniku sústredí na spracovanie a dodávku hydinového, bravčového, hovädzieho a králičieho mäsa z vlastných chovov. Medzi naše produkty patria tiež vajcia z podestýlkového chovu a široký sortiment údenín, salám, šuniek, párkov i klobás. Prevádzkujeme vlastné predajné sieť, kde sme pripravení ...

Predaj, e-shop: - levanduľovej vrecúška a vankúše - levanduľovej delikatesy - prírodná kozmetika, parfumy - mydla - sviečky, dekorácie - francúzskej nákupné koše.

Vinotéka. predaj: -víno sudové, fľaškové. Ochutnávky a prezentácie vín.

Sme odbytovú a servisnou organizáciou pre naše farmára, ktoré zastupujeme pri rokovaní o predaji vajec s obchodnými reťazcami.

E-shop: - výčapné zariadenie - výčapné stojany, kohúty - Narážacie a umývacie hlavy - redukčné ventily - chladenie - sudové, fľaškové pivo - sirupy. Požičovňa, prenájom: - prietokové chladenie. Sanitácie výčapného zariadenia.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - 200 druhov korenia a bylín, 150 druhov koreniacich zmesí, nakladacie prípravky DEKO, NOVA, Dia NOVA, Želatina, ďalej potom rôzne marinády, BIO výrobky a bezlepkové potraviny a sortiment pre celiakov. Jednotlivé druhy nájdete v našom eshope. Celá a mletá korenie, jednodruhové korenie a koreniace zmesi - ...

Pekáreň, pekárenská výroba. -lahůdky a studená kuchyňa s rozvozom: -chlebíčky, šaláty, bagety (6 druhov). Dodávka pečiva: -obchod, reštaurácie, hotely, bufety, školy, materské školy, atď.

Spoločnosť Stravovanie Kučera s.r.o., je prosperujúce firmou, ktorá sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti verejného stravovania. Prevádzkujeme jedáleň, rozvážame obedy až do domu zákazníka, pripravujeme občerstvenie pre oslavy a večierky a taktiež zabezpečíme dovoz väčšieho množstva obedov vo várnice. Medzi naše ďalšie činnosti patrí ...

hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín