Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Spoločnosť SUPER SPORT spol. s r.o. prevádzkuje ubytovacie a wellnes zariadenia Bouda Mama wellness hotel, ktoré Vám ponúka príjemné ubytovanie aj pre najnáročnejších zákazníkov v novovybudovanej časti štvorhviezdičkového hotela. Novšie časť budovy je spojená s pôvodnou časťou hotela a reštaurácií a hostia tak pri využívaní všetkých služieb nemusí ...

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Prírodné produkty: - čaje, byliny - tinktúry - prírodná kozmetika - čistiace EKO prostriedky - RAW výrobky

Mäsiarstvo s mäsom z lokálnych ekofariem. Predaj, internetový predaj mäsa. Dodaj kvalitného vyzretého mäsa do reštaurácií a obchodov.

Prevádzka závodného stravovania. Rozvoz, dodávky, výroba: -jedlá pre firmy.

E-shop - potraviny, kozmetika s kanabisom, tovar do domácnosti, móda a tovar pre deti

Predaj vín: - červená - biela - ružová - oranžová - šumivé Predávame aj doplnky: - poháre - vývrtky - darčekové poukážky Zakúpite u nás výberové kávy aj čokolády, prírodné cidery a naturálne pivá.

Vzorkovňa, veľkoobchod a e-shop so športovou a racionálnou výživou pre fitness, lekárne a pre obchody zdravej výživy. Značky: Isostar, Nutrend, Prom-in, Penco, Extrifit, Medpharma, Gelatína plus. Igloo, Fitness doplnky Powersystem - rukavice, opasky a ďalšie produkty. Zásielková služba PPL, Zásielkovňa, dve kamenné prevádzky.

Veľkoobchod, maloobchod: - maďarské špeciality - maďarská paprika MOLNÁR z oblasti SZEGED - výrobky firmy Kalocsai - sypké papriky, paprikové, gulášové, cesnakové a gril krémy, chren a iné výrobky. - novo maďarskej klobásy (sladké, ostré a extra štipľavé). - maďarská nakladaná zelenina

Predaj, prenájom, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na vonkajšie prevádzku - potravinové automaty - výdajníky vody - suroviny pre nápojové automaty, káva Lavazza, tégliky, miešadlo, potravy, čaju.

Predaj, e-shop: - aloe Vera šťavy - bio aloe vera - bio mladý jačmeň - goji šťava.

V e-shope spoločnosti Verra Science s.r.o. môžete nakúpiť čaje pre tehotné ženy, vitamínové komplexy (doplnky stravy) na podporu plodnosti a tehotenstva. Tiež môžete využiť možnosť webinára a iné zaujímavé akcie.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - prírodná kozmetika - potravinové doplnky - kozie výrobky - vegetariánske produkty - čaje.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové, dia potraviny - obilniny, strukoviny, ryža, múky, slady, pochutiny - produkty pre vegetariánov - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozie výrobky - čaje, čajové zmesi.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - prírodná kozmetika - potravinové doplnky - kozie výrobky - vegetariánske produkty.

Zaoberáme sa predajom lokálnych potravín od vybraných regionálnych výrobcov. Prevádzkujeme eshop a kamennú predajňu Z Komôrky s výdajňou Zásielkovne a eshopu.

Spoločnosť COLLADO s.r.o. je výrobcom a dodávateľom kolagénu určeného pre ďalšiu aplikáciu a spracovanie v potravinárskom, farmaceutickom, zdravotníckom a kozmetickom priemysle. Naša firma vyvinula svoje vlastné technologické postupy na výrobu kolagénu typu I. z piatich rôznych zdrojov - Bovínna - Rybie - Hydinové - Konský - Bravčový a v troch ...

Pekáreň - chleby, žemle, rožky, kaiserky - šišky, šatôčky, báboky, muffiny - zákusky - chlebíčky.

E-shop - zažívanie, vitamíny, liečivé huby, zelený jačmeň, detoxikácia, proteín, prírodné tuky, antioxidanty, starostlivosť o zuby, včelie produkty. Vinotéka v kláštore. On-line poradenstvo - jedálniček na mieru.

Majiteľ farmy je profesionálny včelár s 200 úľov. Jeho krédo je "keď sa ti práca stane koníčkom, do smrti nemusíš pracovať".

mydecision s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop degustuju.cz, kde nájdete sommeliérske produkty, ako sú darčekové pivné sety, ale aj vreckové denníky a poskytujú možnosť on-line rezervácie degustácie.