Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - prírodná kozmetika - potravinové doplnky - kozie výrobky - vegetariánske produkty - čaje.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové, dia potraviny - obilniny, strukoviny, ryža, múky, slady, pochutiny - produkty pre vegetariánov - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozie výrobky - čaje, čajové zmesi.

Zdravá výživa. Predaj: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - prírodná kozmetika - potravinové doplnky - kozie výrobky - vegetariánske produkty.

Zaoberáme sa predajom lokálnych potravín od vybraných regionálnych výrobcov. Prevádzkujeme eshop a kamennú predajňu Z Komôrky s výdajňou Zásielkovne a eshopu.

Spoločnosť COLLADO s.r.o. je výrobcom a dodávateľom kolagénu určeného pre ďalšiu aplikáciu a spracovanie v potravinárskom, farmaceutickom, zdravotníckom a kozmetickom priemysle. Naša firma vyvinula svoje vlastné technologické postupy na výrobu kolagénu typu I. z piatich rôznych zdrojov - Bovínna - Rybie - Hydinové - Konský - Bravčový a v troch ...

Pekáreň - chleby, žemle, rožky, kaiserky - šišky, šatôčky, báboky, muffiny - zákusky - chlebíčky.

E-shop - zažívanie, vitamíny, liečivé huby, zelený jačmeň, detoxikácia, proteín, prírodné tuky, antioxidanty, starostlivosť o zuby, včelie produkty. Vinotéka v kláštore. On-line poradenstvo - jedálniček na mieru.

Výroba hotových jedál a polotovarov; Výroba a predaj pekárenských výrobkov; Zprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti; Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľnej živnosti; Kúpa tovaru na účely jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) v rozsahu voľnej živnosti;

Majiteľ farmy je profesionálny včelár s 200 úľov. Jeho krédo je "keď sa ti práca stane koníčkom, do smrti nemusíš pracovať".

mydecision s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop degustuju.cz, kde nájdete sommeliérske produkty, ako sú darčekové pivné sety, ale aj vreckové denníky a poskytujú možnosť on-line rezervácie degustácie.

Pivnica a výroba Jančura rodinné vinárstvo . Riadené degustácie s ubytovaním, ktoré zariadime v spriatelenom penzióne Villa Rozárka. Eshop, predaj fľaškového vína: - ľahké svieže vína vyrábané bez pridania enologických prípravkov - vína Sur-lie kolekcia zrejúca v drevených sudoch - oranžové víno z najlepšieho hrozna

Predajňa a e-shop kvalitných stredoamerických ARABIC a juhoázijských ROBUST výberových kávových zmesí. Zmesi tvoria niekoľko druhov zŕn s rôznym typom praženia - každá káva má tak inú chuť a akcent.

Vinárstvo. Vínna pivnica. Výroba, predaj vín. Degustácia vína vo vínnej pivnici. Ukážky výroby vína. Prehliadky vo vinici. Vinárska turistika.

Valtické podzemie je unikátny labyrint obnovených častí historických vínnych pivníc vzájomne prepojených v celkovej dĺžke 800 m. Vznik pivníc je datovaný až k roku 1289 v súvislosti so založením kláštora minoritov Ponúkame prehliadky pivnice, vinársku turistiku, ochutnávky a degustácie pre milovníkov vína, jednotlivcov i skupiny, ucelené ...

Predaj, e-shop: - prírodné a bio výrobky, kozmetiku, parfumy, potravinové doplnky, čaje, výluhy z pukov a púčikov - prác, upratovacie a čistiace prostriedky, fľaše, menštruačné kalíšky, dojčenská a detská nosidlá - látkové plienky, dávkovače, knihy a prídavné zariadenia.

Zdravá výživa Krajinka sa špecializuje na predaj biopotravín, ekologických čistiacich prostriedkov, biokozmetiky a Pí-vody. predaj: - zdravá výživa - BIO potraviny, zelenina - výrobky vyrobené Pí-technológiou: - Pí-voda (www-pi-voda.cz) - Pí-kombucha - potraviny vegetariánskej, makrobiotickej, diétne, bezlepkové, racionálne - ...

Prevádzka e-shopu s chorvátskymi produkty - víno, kozmetika, drogéria, potraviny, dekorácie, grilovanie

Poradenstvo v oblasti gastronómie kávy. Ponúkame široký sortiment výrobkov – káva, čaj, čokoláda pre espresso bar, kaviareň, cukráreň, restaurant, hotel či sídlo firmy. Pripravíme ponuku priamo na mieru, vrátane technológie zadarmo, školenia príprave lahodného cappucina a exelentného espressa značky Carraro, Damiano a ďalšie.

sortiment: - tekvicové oleja - ovocné octy - ďalšie oleje

Sme rodinná spoločnosť, ktorá vyrába z prírodných surovín kvalitné sirupy, medoviny a medicinálne vína. Inšpiráciou pre naše produkty bol slávny doktor Kittel z Penčína na Jablonecku. Náš tovar je k dostaniu predovšetkým v predajniach zdravej výživy, lekárňach av neposlednom rade na našom eshope. Radi sa zúčastňujeme rôznych súťaží a sme ...