Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Spoločnosť S.V.G. spol.s r.o. sa špecializuje na zásobovanie reštaurácií a profesionálnych kuchýň potravinami. Ponúkame čerstvé potraviny, chladené výrobky aj mrazené výrobky. Dovezieme vám pečivo, ovocie, zeleninu, syry, maslo a mliečne výrobky aj široký sortiment mäsa a mäsových výrobkov. Rozvážame čerstvé kuracie, bravčové, kačacie a hovädzie ...

Medzi predávané produkty spoločnosti ItaVision s.r.o. patria lahodné vína výrobcov Gaja, Opera, Bellavista, Pandolfa, Noelia Ricci, Corteaura. Ochutnajte a určite si prídete na svoje.

Navštívte výbornú kaviareň Valea Caffe s.r.o v Letovice, kde môžete ochutnať zákusky vlastnej výroby z čerstvých a sezónnych surovín a kvalitnú kávu overených dodávateľov. Okrem iného tu môžete usporiadať rodinnú oslavu či inú stretnutie.

E-shop s predajom čerstvého mäsa prevádzkuje spoločnosť MASO BÍLOVICE .s.r.o. z Bielovíc nad Svitavou. Dostupné je bravčové, hovädzie mäso, hydina, steaky a špeciality v rôznom prevedení. Vyberte si podľa vlastných chuťových buniek.

Predaj: - darčekový tovar. - darčekové koše - kvetinové dekorácie - liehoviny - kvalitné čokolády. Kompletizácia darčekových košov na prianie.

Rodinná firma Vinárstvo Antonín Cícha bola založená v r. 1991. Vinice sa nachádzajú v obci Blatnice pod Svätým Antonínkom na južných a juhozápadných svahoch posledných výbežkov Bielych Karpát, kedy sa prvé písomné zmienky o blatníckom vinárstve tradujú už okolo roku 1400. na 12 ha viníc. Vyrábame vína akostné odrodové a vína s prívlastkom. Z ...

Veľkoobchod, distibuce, rozvoz: -žuvačky, cukrovinky, džúsy, bonboniéry Značky: -Wrigley (Orbit, Winterfresh, Airwaves) -Ferrero (Kinder, Ferrero Rocher) -Snickers, Twix, Merci, Toffifee -Relax.

Internetový obchod, e-shop: - ručne vyrábané výrobky z Valašska - keramické, kameninové formy na pečenie - sklenené dekorácie - textilné hračky - sklenené fľaše na slivovicu - drevené kolísky na bábiky - oleje lisované za studena.

Tovar z Rakúska, Nemecka a Talianska. Internetový obchod, maloobchod, predaj: - drogéria - potraviny.

Výroba sviečok Poskytovanie obslužných služieb pri kultúrnych a iných spoločenských podujatiach Faktoring a forfaiting Prenájom movitých vecí Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Prieskum trhu a verejnej mienky Výzkum a vývoj v oblasti prírodných a technických ved Poskytovanie služieb v poľnohospodárstve a záhradníctve Poskytovanie ...

Spoločnosť SUPER SPORT spol. s r.o. prevádzkuje ubytovacie a wellnes zariadenia Bouda Mama wellness hotel, ktoré Vám ponúka príjemné ubytovanie aj pre najnáročnejších zákazníkov v novovybudovanej časti štvorhviezdičkového hotela. Novšie časť budovy je spojená s pôvodnou časťou hotela a reštaurácií a hostia tak pri využívaní všetkých služieb nemusí ...

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Prírodné produkty: - čaje, byliny - tinktúry - prírodná kozmetika - čistiace EKO prostriedky - RAW výrobky

Mäsiarstvo s mäsom z lokálnych ekofariem. Predaj, internetový predaj mäsa. Dodaj kvalitného vyzretého mäsa do reštaurácií a obchodov.

Prevádzka závodného stravovania. Rozvoz, dodávky, výroba: -jedlá pre firmy.

E-shop - potraviny, kozmetika s kanabisom, tovar do domácnosti, móda a tovar pre deti

Predaj vín: - červená - biela - ružová - oranžová - šumivé Predávame aj doplnky: - poháre - vývrtky - darčekové poukážky Zakúpite u nás výberové kávy aj čokolády, prírodné cidery a naturálne pivá.

Predaj, rozvoz: - ovocie a zelenina - debnička s ovocím a zeleninou.

Vzorkovňa, veľkoobchod a e-shop so športovou a racionálnou výživou pre fitness, lekárne a pre obchody zdravej výživy. Značky: Isostar, Nutrend, Prom-in, Penco, Extrifit, Medpharma, Gelatína plus. Igloo, Fitness doplnky Powersystem - rukavice, opasky a ďalšie produkty. Zásielková služba PPL, Zásielkovňa, dve kamenné prevádzky.

Veľkoobchod, maloobchod: - maďarské špeciality - maďarská paprika MOLNÁR z oblasti SZEGED - výrobky firmy Kalocsai - sypké papriky, paprikové, gulášové, cesnakové a gril krémy, chren a iné výrobky. - novo maďarskej klobásy (sladké, ostré a extra štipľavé). - maďarská nakladaná zelenina

Predaj, prenájom, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na vonkajšie prevádzku - potravinové automaty - výdajníky vody - suroviny pre nápojové automaty, káva Lavazza, tégliky, miešadlo, potravy, čaju.

Predaj, e-shop: - aloe Vera šťavy - bio aloe vera - bio mladý jačmeň - goji šťava.

V e-shope spoločnosti Verra Science s.r.o. môžete nakúpiť čaje pre tehotné ženy, vitamínové komplexy (doplnky stravy) na podporu plodnosti a tehotenstva. Tiež môžete využiť možnosť webinára a iné zaujímavé akcie.