Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Poľnohospodárska spoločnosť AGRO BREZOVÁ, s.r.o. sa venuje podnikaniu v oblasti rastlinnej a živočíšnej výroby. V rámci živočíšnej výroby sa naša ekofarma zameriava predovšetkým na pastiersky chov plemenného hovädzieho dobytka a ošípaných. Tým však zoznam našich služieb nekončí. Ďalšou činnosťou, ktorú naša spoločnosť prevádzkuje je ...

Pivovar: -reštaurácia 70 miest -sklepa 35 miest -salónik 50 miest -záhrada 150 miest -penzión-apartmány -rauty, oslavy, záhradná párty.

Český výrobca a predajca športovej výživy a doplnkov stravy pre profesionálnych a amatérskych športovcov a pre priaznivcov zdravého životného štýlu. Na e-shope nakúpite proteíny, aminokyseliny, sacharidy s proteínom, výživu na kĺby a mnohé ďalšie.

Floristické štúdio s veľkým výberom rezaných a črepníkových kvetín, stáčaného vína a dekorácií. Príprava kvetinových väzieb na prianie pre rôzne udalosti.

Export, import, veľkoobchod: - cukrovinky Sídlo spoločnosti: Rybná 716/24 110 00, Praha 1 - Staré Mesto

SVOJMAX, s.r.o. prevádzkuje nonstop pekárne v Brne, kde sa zameriava prevažne na studenú kuchyňu (chlebíčky, šalátové misy, nátierky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereálne, špeciálne, jemné a sladké pečivo.

Výroba - cukrárske výrobky - torty a zákusky aj na objednávku Výroba - pekárske výrobky Nákup tovaru za účelom ďalšieho predaja

Predaj, výroba: - produkty z českej dezintegrovanej riasy Chlorella - prírodné produkty - potravinové doplnky - prírodná kozmetika.

Predaj: - cukrárske potreby a suroviny - formy - jedlá čipka - tortové stojany, tácky - farby - suroviny, polevy, hmoty, posypy - jedlý papier

Výroba, spracovanie a konzervovanie mäsa z veľkých hospodárskych zvierat: - výroba mäsových výrobkov - maloobchod s mäsom a mäsovými výrobkami.

Maxim Pharm s.r.o. sa zameriava na výrobu potravín, zdravej výživy a doplnkov, ktorú predáva na svojom e-shope.

Pohostinstvo: -pizzeria -jedáleň - denné menu -cukráreň -bowling -organizácia firemných a súkromných akcií, oslavy. Kapacita 130 osôb, salónik 30-130 osôb. Jedáleň: pondelok - piatok: 10:00 - 14:30. Bistro: pondelok – piatok: 7:00 – 14:30.

E-shop, internetový predaj, výroba: - čaje sypané - čaje porciované - bylinné tinktúry - bylinky - doplnky stravy - pohánkové vankúše - lunárny kalendár alter.medicíny - konope Cannamil - káva a kávoviny - bylinné kúpele

Predaj, e-shop: - bonboniéry - čokoládové figúrky - ručne vyrábané čokoládové pralinky - kakaové bôby.

Prevádzka Pivovaru Mamut. Predávame spontánne kvasené pivá, predovšetkým pivá ležiackeho typu.

Vinárstvo: -predaj vína -výroba vína -degustace.

Bezobalové potraviny. Čaje. Farmárske produkty. Zdravé sladkosti. Korenie. Sviečky. Olejčeky.

Zprostredkovateľská činnosť Výroba cukrárenských výrobkov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod).

Hustopečská mandláreň. Produkty z mandlí. Výroba a predaj mandľovice, unikátna regionálna potravina. Hustopečská mandľová káva a likéry Mandloňový sad na výrobu mandľových likérov. Slávnosť mandľovej a vína 28.3.2015 Hustopeče pri Brne. Vydajte sa mandľový chodník až na rozhľadňu medzi sady. Na jar sú sady rozkvitnuté a vonia do širokého ...

Predávame zdravú výživu a ponúkame poradenstvo v oblasti zdravia.