Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

E-shop s orieškovými maslami - nutspread. Predaj arašidového, mandľového, lieskoorieškového, kokosovo-makového a kešu masla.

Internetový obchod s výrobkami z čierneho českého cesnaku. Predaj soli s čiernym cesnakom, lúpaných strúčikov. Doplnkový predaj ovocných prírodných sirupov.

Uncle Baker s.r.o. sa zameriava na výrobu amerického pečiva, jedná sa o hamburgerové hrčky, toastové chleby a hotdogy a predáva aj omáčky a mäso.

Podlahové štúdio. Predaj, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - drevené podlahy - korkové podlahy - záťažové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

Sme rodinné pekárstvo a cukrárstvo s vlastnými obchodmi na Mělníku, v Mšene av Prahe.

Predaj -vajcia Výroba, predaj: -majonézy, tatárske omáčky, dipy-gastrobalenie -vlastné receptúry.

Spoločnosť AGROSPOL Bolehošť, a.s. je zameraná na výrobu tradičného kyslej kapusty, ktoré vyrábame z hlávkovej kapusty vlastnej produkcie. Ďalšou našou aktivitou je živočíšna, rastlinná výroba a produkcia mlieka. Zelárna, pestovanie, spracovanie, výroba, predaj: - hlávková kapusta - Bolehošťské kyslá kapusta - celoročná predaj (voľne ...

Výroba, distribúcia - hotové chladené jedlá a polievky s predĺženou trvanlivosťou - grilované, pečené a vyprážané výrobky Služby - závodné stravovanie - rozvoz obedov

KOREK Wines, s.r.o. sa zameriava na riadené degustácie vína, školenia, vínny catering a predaj rôznych druhov vín.

Plantana s.r.o. sa zameriava na predaj okrasných rastlín, byliniek, zeleniny a drobného ovocia.

Predaj, e-shop, pražierana kávy - brazílska káva - arabica - espresso

Pekárstvo, pekáreň. Výroba: - pečivo, pekárske výrobky (chlieb, bežné, jemné, trvanlivé a vyprážané pečivo) - výrobky racionálnej výživy - krajové špeciality. Maloobchod, predaj: - pečivo, pekárske výroby - potraviny.

Cukráreň. Výroba, predaj: -cukrárska -torty, zákusky, svadobné, vianočné pečiva podľa priania zákazníka.

Pekárstvo (pekáreň), cukrárstvo. Výroba, predaj: -pečivo. Predajňa-Třebíč: -vedľa parkoviska pri Kauflande -prevádzková doba po-pia 7-20 hod. so 7-11 hod. nie 16-20 hod.

Spoločnosť Petr Misař sa zaoberá maloobchodným predajom širokého sortimentu kvalitné čerstvej zeleniny a ovocia. Ponúkame ako tuzemské tak aj exotické druhy ovocia. Naši predajňu nájdete v Liberci na ulici Tanvaldská. Naša ponuka, maloobchod, predaj: - ovocie, zelenina - zemiaky - cibuľa, cesnak - mrkva, zeler - karfiol - papriky, ...

Distribúcia a predaj - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno.

Meštiansky pivovar. Výroba a predaj spodne kvasených nepasterizovaných a nefiltrovaných pív. Prevádzka pivotéky - predaj pív v PET, sudoch a sklenených fľašiach.

Výdajňa jedla. Výroba, distribúcia: - obedové menu do firiem - chladené jedlo, balené obedy.

Pestovanie, predaj BIO ovocie: -jablka, hrušky, slivky a broskyne za ceny nebi (do 25 Sk / kg)

Pohánkový mlyn. Výroba, spracovanie, predaj: - pohánka - pohánkové výrobky: - lámanka, krúpa, krupica, múka, šupky, klíčky - cestoviny - kaša - chrumky. Výkup: - vyčistená, vysušená nelúpaná česká pohánka na potravinárske spracovanie. Po telefonickom dohovore zaistíme exkurzie.

Spoločnosť Farm Frites CZ s.r.o. so sídlom v Prahe vyrába a distribuuje mrazené a chladené zemiakové výrobky značky Farm Frites. Ponúkame mrazené hranolky, mrazené špeciality (krokety, americké zemiaky, zemiakové placky, plátky, zemiaková kaša, chipsy, opečené zemiaky, cibuľové krúžky) a chladené zemiaky. Naše mrazené výrobky: - hranolky - ...

Cukráreň Zlatá pecka je miestom, kde sa môžete občerstviť kvalitnými dobrotami. K dostaniu je vynikajúca káva, zmrzlina z pravého ovocia, zákusky, torty, cukroví a ďalšie dobroty. Hlavnou myšlienkou je ponúknuť "poctivé, zdravé a regionálne produkty". Jednoducho tak, aby ste odchádzali so zážitkom, na ktorý si človek rád spomenie. Kladieme ...

Maloobchod, e-shop: -víno. -darčekové fľaše. -darčekové koše. -čaj, káva. -darčekovej čokolády. -darčekové sviečky. -darčekové predmety. Vinotéka.