Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Výroba, predaj: - liehoviny, likéry - špeciality - LYSÁ HORA, PRAŽSKÝ BYLINNÝ LIKÉR, TRUMF KARIBIKU - Beskydský Tuzemák, Beskydská bylinná, Ondrejnická horká, ai. - Silesia vodka Sirupy s príchuťou - premení nielen bodu na zážitok pre vaše zmysly. - ovocné sirupy z prírodných surovín bez umelých sladidiel. - bylinné sirupy - dokonalý ...

Biohack Planet s.r.o. sa zameriava na predaj doplnkov stravy, potravín, kozmetiky a čistiacich prostriedkov do domácnosti.

Maloobchod, predaj: -zmiešaný tovar: -potraviny -mäso, údeniny -baliaca činnosť. Výroba, veľkoobchod, rozvoz: -mäso, údeniny -tepelne opracované mäsové výrobky. Doprava do 3, 5t.

Výhradná distribúcia českej kĺbovej výživy ARTRITIN PLUS s unikátnou biologickou väzbou 23 účinných látok, vitamínov a minerálov starajúcich sa o skvelú kondíciu kĺbov a celého pohybového aparátu. Internetový predaj kĺbových preparátov ARTRONORM, PROCHONDRONORM a PROCHONDRONORM PLUS. Naše kĺbové výživy obsahujú najosvedčenejšie av kĺbových ...

TKS Kunovice Gastro Rozvoz jedál - čerstvo uvarené jedlá expedujeme v termoporty. Vyrábame viac, ako 300 druhov jedál. Oslavy a rauty. Občerstvenie na spoločenské a pracovné večierky, svadby, krstiny, promócie, rauty pre firmy a domácnosti. Výroba údenín.

E-shop s orieškovými maslami - nutspread. Predaj arašidového, mandľového, lieskoorieškového, kokosovo-makového a kešu masla.

Internetový obchod s výrobkami z čierneho českého cesnaku. Predaj soli s čiernym cesnakom, lúpaných strúčikov. Doplnkový predaj ovocných prírodných sirupov.

Uncle Baker s.r.o. sa zameriava na výrobu amerického pečiva, jedná sa o hamburgerové hrčky, toastové chleby a hotdogy a predáva aj omáčky a mäso.

Podlahové štúdio. Predaj, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - drevené podlahy - korkové podlahy - záťažové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

Sme rodinné pekárstvo a cukrárstvo s vlastnými obchodmi na Mělníku, v Mšene av Prahe.

Predaj -vajcia Výroba, predaj: -majonézy, tatárske omáčky, dipy-gastrobalenie -vlastné receptúry.

Spoločnosť AGROSPOL Bolehošť, a.s. je zameraná na výrobu tradičného kyslej kapusty, ktoré vyrábame z hlávkovej kapusty vlastnej produkcie. Ďalšou našou aktivitou je živočíšna, rastlinná výroba a produkcia mlieka. Zelárna, pestovanie, spracovanie, výroba, predaj: - hlávková kapusta - Bolehošťské kyslá kapusta - celoročná predaj (voľne ...

Výroba, distribúcia - hotové chladené jedlá a polievky s predĺženou trvanlivosťou - grilované, pečené a vyprážané výrobky Služby - závodné stravovanie - rozvoz obedov

KOREK Wines, s.r.o. sa zameriava na riadené degustácie vína, školenia, vínny catering a predaj rôznych druhov vín.

Plantana s.r.o. sa zameriava na predaj okrasných rastlín, byliniek, zeleniny a drobného ovocia.

Predaj, e-shop, pražierana kávy - brazílska káva - arabica - espresso

Pekárstvo, pekáreň. Výroba: - pečivo, pekárske výrobky (chlieb, bežné, jemné, trvanlivé a vyprážané pečivo) - výrobky racionálnej výživy - krajové špeciality. Maloobchod, predaj: - pečivo, pekárske výroby - potraviny.

Cukráreň. Výroba, predaj: -cukrárska -torty, zákusky, svadobné, vianočné pečiva podľa priania zákazníka.

Pekárstvo (pekáreň), cukrárstvo. Výroba, predaj: -pečivo. Predajňa-Třebíč: -vedľa parkoviska pri Kauflande -prevádzková doba po-pia 7-20 hod. so 7-11 hod. nie 16-20 hod.

Spoločnosť Petr Misař sa zaoberá maloobchodným predajom širokého sortimentu kvalitné čerstvej zeleniny a ovocia. Ponúkame ako tuzemské tak aj exotické druhy ovocia. Naši predajňu nájdete v Liberci na ulici Tanvaldská. Naša ponuka, maloobchod, predaj: - ovocie, zelenina - zemiaky - cibuľa, cesnak - mrkva, zeler - karfiol - papriky, ...

Distribúcia a predaj - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno.

Meštiansky pivovar. Výroba a predaj spodne kvasených nepasterizovaných a nefiltrovaných pív. Prevádzka pivotéky - predaj pív v PET, sudoch a sklenených fľašiach.

Výdajňa jedla. Výroba, distribúcia: - obedové menu do firiem - chladené jedlo, balené obedy.