Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

predaj: -fólie (fólia, fóliou, fóliou) PVC, LDPE a HDPE (R-FOL, ALKORPLAN, FATRAFOL) -potravinové k fóliovým systémom -geotextilie -zátěžové a protišmykové podlahové dosky -komponenty pre dopravné značenie. služby: -hydroizolace v stavebníctve a poľnohospodárstve -trvalá ochrana proti ropným produktom -protiradonové izolácie -zajištění ...

Výroba z plastov: -polyetylenové fólie -obaly na zošity -tašky vrecúška -pytle -hadica -polohadice -smrštitelné fólie. práca: -čtyřbarevný potlač výrobkov.

Výroba: - voštinové dosky, preložky, ochranné rohy, jednorázové palety - výrobky z papierových voštín.

Veľkoobchod, predaj: -obaly, mikroténové tašky, vrecká -fólie, motúzy -aviváže, prášky na pranie -Alpa, Frankovka -batérie -gély na vlasy -náplne vonné -čistiace prostriedky -dekoratívne sviečky -domáce potreby -spotrebný tovar -papierová hygiena, toaletný papier, obrúsky, vreckovky, kalendáre -kelímky. Pôsobnosť iba pre okres ...

Výroba drevených paliet, obalové materiály z dreva, atypické palety.

Výroba: -obaly prepravné -debny na zemiaky -predajné stánky. Stavebné stolárstvo: -okná -dvere -doplnky -nábytok -obloženie a obklady steny, stropy.