Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Jaroslava Veselá prevádzkuje v Soběslavi kamennú predajňu s cukrárskymi potrebami a pomôckami. Ďalej prevádzkuje aj e-shop s cukrárskymi potrebami. V sortimente nájdete: - cukrové zdobenie na torty - zákusky a iné pochúťky - poťahovacie a modelovacie hmoty - špeciálne tortové sviečky - výslužkové a darčekové krabičky - obrázky z jedlého ...

Výroba obalov z hladkej a vlnitej lepenky, puzzle, leporela, pohľadnice, papierové vrecká, katalógy, kalendáre.

Predaj: -nádoby, kontajnery, popolnice na komunálny odpad -olejové hospodárstvo -separovaný odpad -variče, grily, záhradné a bytové ohrievače.

Výroba a predaj - drevené prepravné obaly.

Paletový servis. Výroba a predaj drevených paliet, europaliet - všetky druhy. Zákazková výroba.

Výroba obalov, kartonáž: - krabice, darčekové krabice - kazety, puzdrá, dosky - obaly z lepeniek a mikrovlny - ekologické obaly.

Dodávka: - obaly z vlnitej lepenky: - krabice, kartóny

Výrobca umelých čriev určených pre mäsový priemysel.

Výroba, predaj: - palety všetkých druhov - atypické palety. Kamiónová doprava - zahraničná a tuzemská - špedícia.

Výroba a predaj: -kompletné odkvapové systémy -meď Cu -titánzinok TiZn -pozink -farebné odkvapy -komponenty pre automobilový priemysel, obytné prívesy, -kovové nábytkové diely -systémy pre skladovanie -páternosterové skrine, pojazdné regály -kovové strechy a opláštenie budov.

Dizajn obalov, návrh foriem a technológií na vákuové tvarovanie plastov. Výroba, veľkoobchod - blistrové obaly - podložky, preložky

Výroba: - papierové vrecká s potlačou - papierové tašky

Drevovýroba. Výroba: -palety -stavebné rezivo

Výroba fólie BOPP, PE bez potlače aj s tlačou.

Výroba: - bublinková fólia - prírezové obaly - vrecká - protinárazové obálky - kartónové krabice

Výroba, exportné balenie: -špeciálne drevené obaly - debny -technické obaly, palety -prepravné podlahy. Predaj: -doskové materiály - preglejky, OSB dosky, drevotriesky, latovky, stavebné rezivo, lepené hranoly...

Veľkoobchod obalových materiálov: -viazacie pásky, páskovače -fixačné podušky -protišmykové prvky -prepravné obaly. -fólie a vrecia- polyetylén -fólia LD-PE -balové fólie potlačené, recyklované, prieťažné obalové -lepiace pásky.

Predaj všetkého obalového materiálu spojeného s výrobou, logistikou, manipuláciou - stretch fólie ručné a strojné, lepiace pásky, paletové prekrytia a ďalšie. Doprava nad 5000, - bez DPH zadarmo.

Predaj vybavenia pre gastronomické prevádzky: -papierový program -jednorazové obaly -jednorazový riad -čistiace a dezinfekčné prostriedky -párty dekorácie -organizovanie plesu a spoločenských akcií -svadby, narodeniny, večierky.