Pre balenie produktov a ochranu prvkov sa používajú plastové obaly a fólie. Klasické aj zipsové sáčky, bublinkové, hydroizolačné a prieťažné fólie, agrofólie, parotesná ochrana a mnoho kvalitných umelohmotných výrobkov v sortimente výrobcov i dodávateľov.

Dodávateľ, veľkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólia LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepiace pásky, viazacie pásky, kartónové výrobky.

Veľkoobchod, predaj: - obalový materiál, obaly -papierové vrecká 0, 5 až 5 kg - tašky, vrecia z PE - vrecká HDPE - potravinárske prírezy, fólie - zakrývacia fólia - lepiace pásky - etikety - nápojové tégliky - riad na jedno použitie.

Spoločnosť NEXT-ON Group a.s. je špecialistom v oblasti priemyselného umývanie a doplnkového čistenie vratných obalov, a to ako v automobilovom priemysle, ako aj mimo neho. Môžeme Vám ponúknuť služby pri umývaní boxov, obalov, prepraviek, paletových viek či blistrov. Sme jediné zariadenie v Českej republike a na slovenské, ktoré je schopné ...

Predaj, výroba: - vrecká - špeciálne vrecká - vrecia - PE fólia - lepiace pásky.

Výroba, potlač: - tašky papierové, textilné, laminátové, igelitové.

Výroba, predaj, veľkoobchod: - priemyselný a darčekový materiál.

Spoločnosť CYKLOPACK, spol.s.r.o., sa zameriava na páskovacie a baliace stroje, balenie fólií, uzatváranie kartónov a páskovanie papierovú, plastovou alebo oceľovou páskou. Dodáva klientom stroje a zariadenia na balenie rôznych výrobkov a strojov. Pôsobí po celej Českej republike. Zabezpečíme Vám veľkoobchodný a maloobchodný predaj a ...

Predaj, veľkoobchod: - alu misky, podnosy - kelímky - potravinárske obaly - fólia - vrecia, sáčky, tašky - technické obaly - baliaca technika.

Import, predaj: - prísady pre spracovanie mäsa a údenín: - kutrovací prípravky, nástrekové látky, emulgátory, chuťové prípravky - z viskózy fólie REGICEL-balenie údenín. Import, dodávka, montáž, predaj-zákazkový, objednávkový: - potravinárske stroje a zariadenia - formy pre mäsovú výrobu.

Firma Semperflex Optimit s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj hydraulických a priemyselných hadíc v celej Českej republike a v zahraničí. Medzi naše ďalšie služby sa radí aj výroba a predaj gumových dosiek a fólií. Výroba, veľkoobchod, predaj: hydraulické hadice - vybrať si môžete kompaktný alebo ovinovania hadice, ktoré sú určené ...

Výroba, potlač, predaj: - polyetylénovej tašky-LDPE - HDPE sáčky - priemyselné fólie, obaly - role HDPE tašky - trhacie HDPE sáčky - fixačné fólie, ručné - baliaci papier - papierové sáčky - celofán, stuhy - toaletný papier - papierové vreckovky - obrúsky - vata, detské plienky, dámske vložky. Veľkoobchod: - obalový materiál.

Veľkoobchod, dodávka: - priemyselné chemikálie - plasty - prepravná nádoby (sudy, kanistre, dózy). Zber priemyselných odpadov a ich recyklácia - odpady obsahujúce farebné kovy.

Výroba, veľkoobchodný predaj: - tepelne izolačné a obalové materiály EKOflex z penového polyetylénu - trubica - šnúry - pásy - dosky - dilatácia - prírezy - sáčky - Pet fólie (fólie).

Výroba: - veľkoobjemové vaky BIG BAG

predaj: - hutný materiál - obalový materiál, folie kovovýroba: - obrábanie - sústruženie, vŕtanie, frézovanie, závitovanie - práškové lakovanie

Výroba-plastové a gumové výrobky: - obaly pre farmáciu, potravinársky a kozmetický priemysel - technické výlisky pre ďalšie priemyselné odvetvia. Výrobky. - fľaše, dózy, viečka a iné.

Výroba: - plastové výrobky: - vstrekovanie plastov do hmotnosti 32g vrátane výroby foriem - spona k pracovným nohaviciam - plastová podložka pod dlažbu - nôž kosačky - stenové priechodky pre prestupy potrubia, kábla stenami. práca: - izolácia proti vode (hydroizolácie) - izolácie proti ropným látkam, chemikáliám - ...

Výroba, dodávka, veľkoobchod, predaj: - stretchové fólie (LLDPE) pre ručné aj strojné paletové balenie tovaru - tepelne zmrštiteľné fólie (LDPE) pre skupinové balenie tovar - prekrývacie fólie (PE) - lepiace (samolepiace) a viazacie pásky - prieťažné (stretchové) fólie - Stretchfilm (ručné, strojné, jumbo role) - prekrývacie ...

činnosť - inštalácia autofólií - montáž autofólií - tónovanie skiel, celopolepmi.

Predaj, maloobchod: - tesnenie, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - náradie - gumené dosky - plsť - technické tkaniny a ďalšie. Spoločnosť nadväzuje na tradíciu spoločnosti ŘEMPO.

Distribútor papiera pre polygrafiu, kancelárskych papierov a obalových materiálov

Glabasnia Marek Veľkoobchod, predaj, distribúcia: - obaly - obalový materiál - tašky - vrecká.

Predaj: - biologicky rozložiteľné výrobky - kompostovateľné vrecká a kontajnerové vložky, nákupné tašky, vrecia pre záhradný odpad, vrecká pre psov, biologicky rozložiteľná poľnohospodárska fólia.