Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké sú nevyhnutné pre skladovanie tovaru a jeho prepravu. Lepenka môže byť dvojvrstvová, trojvrstvová, päťvrstvová alebo sedemvrstvová. Obaly je možné potlačiť pomocou viacfarebnej flexotlače alebo ofsetovej tlače.

Výroba: - palety - podlážky Predaj: - rezivo Sušiareň dreva

Veľkoobchod, predaj: -papierenské a hygienické produkty -baliace a obalové materiály.

Výroba plastových obalov pre rôzne použitie. Obalový materiál v rôznych farbách aj transparentný. Osobná a nákladná medzinárodná autodoprava.

Spoločnosť Centrum paliet, s.r.o. so svojou činnosťou zameriava na výrobu, predaj, výkup a servis drevených paliet, atypických paliet, europaliet, debien a ohrádok. Máme tiež oprávnenie vykonávať tepelné ošetrenie IPPC. Ďalej sa naša spoločnosť zaoberá predajom a výkupom plastových paliet, kovových debien MARS, kovových paliet a gitterboxov. ...

OBALOVÉ MATERIÁLY - predaj, e-shop: - kancelárske vybavenie - kancelársky nábytok - kancelárska technika - drogéria - papiernictvo - potreby na balenie

Výroba: -palety, europalety -drevené obaly -rezivo. Predaj reziva.

-Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov

Výroba: -vlnité lepenky -kartonáže z vlnitých lepeniek.

Predaj a internetový katalóg prostriedkov na riešenie havarijných situácií. Ponúkame: - tesniace prostriedky - priemyselné rohože a utierky - olejové a odpadové hospodárstvo - sorbenty sypké aj textilné - značenie, zrkadlá, značky - ochranné pomôcky - odmasťovacie stoly a bezpečnostné nože.

Veľkoobchod s obalovým materiálom - nápojové tégliky - tégliky na kávu, tégliky na espresso, viečka na tégliky - podnosy pod kelímkami, miešadlá na kávu - plastový riad - obaly a boxy na jedlo - misky na šaláty - papierové obaly - tašky, vrecká a prírezy - BIO obalové materiál.

Výroba: - kartónové obaly - krabice (klopové, s vekom) - preložky - zasúvacie obaly - prírezy - vlnitá lepenka v roliach

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - plechové dózy na potraviny.

Revízia tlakových nádob, chladiace zariadenia, veľkoobchod s obalmi, inžiniering. Prevádzka solárneho štúdia.

Výroba a predaj: -plastové obaly a uzávery pre farmáciu, kozmetiku, chémiu, potravinárstvo, dekorácia tívnu kozmetiku -uzávery pre PET fľaše -dávkovacie pumpy a výpustné kohúty pre dávkovanie chemických a potravinárskych výrobkov -širokohrdlé dózy pre vitamínové príp- ravky. Práca: -vstrekovanie a vyfukovanie plastov. Poradenská ...

Veľkoobchod, maloobchod: - kancelárske potreby - obalové materiály - upratovacie prostriedky a pomôcky - školské a umelecké pomôcky a ďalšie.

Služby: - montáž fólií na budovy aj automobily - protislnečné, tepelnoizolačné a bezpečnostné fólie

Dovoz, predaj, e-shop: - plastové boxy - kufre na náradie - plastové, hliníkové - vodotesné boxy - organizéry, krabičky - rybárske kufre a batohy.

Výroba - plastové obaly viacvrstvové, zauditeľné a kranzované polyamidové obaly - viskosné obaly NALOCELLULOSE, NALOFASER, NALOLINE - kolagénne obaly Výroba - textilné obaly OSKUDA, TEXDA.

Služby: - tónovanie autoskiel - lepenie protislnečných clôn.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - plastové vrecká, vrecia, tašky, fólie - upratovacie pomôcky, prostriedky - papierový program (papierové uteráky, vreckovky, toaletný papier). Výroba: - plastové vrecia, vrecká.

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zákazková výroba: -prekladové prvky z lepenky a polyetylénu Veľkoobchod: -prieťažné fixačné fólie -samolepiace pásky -viazacie pásky PES -stroje a zariadenia na balenie -kartónové obaly. -materiály pre prepravné balenie vr. zámorského

Výroba: - ochranné samolepiace fólie.

Výroba: - papierové vrecia - papierové tašky.

Výroba: - plastové tégliky, kanistre, fľaše či vedrá.