Kvety sú krásnou dekoráciou, či už ide o kvety v interiéri či v exteriéri. Na výber je obrovské množstvo rôznych typov, ako sú rezané kvety alebo iné okrasné kvety do kvetináčov. Správne kvetinárstvo ponúka aj pestovateľské potreby ako napr. kvetináče.

Kvetinárstvo Jaroslava Lindová sa zaoberá predajom rezaných aj črepníkových kvetov. Ponúkame darčekový tovar, sviečky a keramiku. Zaisťujeme smútočnú aj svadobnú väzbu. Maloobchod, predaj: - čerstvé kvety - rezané kvety - izbové kvety - črepníkové kvety - darčekový tovar - keramika - sviečky - svadobná väzba - dušičková ...

Kvetinárstvo vo Vyššom Brode prevádzkuje pani Slávka Kottová. Predávam črepníkové kvety, rezané kvety, izbové rastliny, svadobné, smútočné a darčekové kytice. Ďalej v kvetinárstve nájdete najrôznejšie kvetinovú výzdobu, sadenice a substráty. Predaj, maloobchod: - črepníkové kvety - izbové rastliny - rezané kvety - svadobné kytice - ...

Kvetinárstvo. Sezónne kvetinové väzby, dekorácie.

-Veľkoobchod a maloobchod -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo

Internetový obchod s kvetmi. Predávame Izbové rastliny, balkónovky, letničky a trvalky. Príprava darčekových, svadobných aj smútočných kvetinových väzieb.

Internetový obchod a kamenná predajňa záhradníckych potrieb a kvetov. Predávame kvetináče, hrantíky, substráty na pestovanie rastlín, osivo, hnojivá, prípravky na ochranu rastlín.

Strihanie a úprava psov, doplnkový predaj.

V meste Sokolov prevádzkujeme dve predajne kvetinárstva, v ktorých nájdete širokú ponuku živých i umelých kvetov. Ponúkame Vám viazanie, aranžmá a dekorácie živých, sušených a umelých kvetov. Ďalej si u nás môžete objednať viazanie kytíc pre slávnostné i smútočné príležitosti a v našich predajniach môžete tiež zakúpiť darčekové predmety, rôznu ...

Darčeková baliaca služba Svadobný kvetinový aranžmán E-shop - svadobné a darčekové kytice - smútočné väzby - suché kvety - sezónne dekorácie - potreby a materiál na aranžovanie kvetov - darčekové predmety, ... Predaj a e-shop - darčekové predmety Predaj a e-shop - svadobné a darčekové kytice - smútočné väzby - suché kvety - ...

Záhradkárske potreby a náradie, črepníkové a rezané kvety, potreby pre domácnosť, potreby pre domácich majstrov a remeselníkov, ručné náradie, spojovací materiál a ďalšie.

Kvetinárstva, veľkoobchod s kvetmi - črepníkové, izbové, balkónovky Výroba kvetinových väzieb a aranžmánov

Kvetinové štúdio. -květiny, kytice -řežané i sušené kvety -dekorace a keramika. služby: -zajištění výzdoby pre firmy, spoločenské akcie -svadobné floristika -projekce a realizácie záhrad.

Maloobchod, predaj: -komletní sortiment potravín -drogerie -hračky -květiny rezané, umelé. Zmenáreň. Predajňa je zaradená do potravinového reťazca FLOP.

Pestovanie a predaj balkónových rastlín, letničiek a trvaliek. Nachystáme dušičkovú väzbu - vence, kytice, košíčky a ďalšie. Projektovanie a výsadba záhrad.

Kvalitné kvetinárstvo, svadobné kytice, darčeková a smútočné väzba, rozvoz kvetín, darčeky.

Vidiecka záhrada pestuje vlastné kvety a vytvára z nich kytice, okrem záhradnej činnosti a kvetinárstva tiež vyrába z lokálnych potravín a svojej produkcie rôzne výrobky. Jedná sa o paštéty, sirupy, džemy a pečené čaje.