Knihy a učebnice sú dostupné v kamenných aj internetových kníhkupectvách. Nakúpiť tu môžete romantické knihy, detektívky, dobrodružné alebo detské knihy, romány, poviedky, cestopisy či beletriu. Odborná literatúra vo forme učebníc z najrôznejších odborov.

Predaj - drogéria - potraviny - mapy - CD - DVD

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Vydavateľstvo, vydavateľstvo, predaj, e-shop - odborné publikácie - skriptá, učebnice - zákony

Maloobchod, veľkoobchod, predaj, eshop: -knihy -hudba, CD Služby: -čajovňa

Predaj - publikácie z oblasti neurológie Programovanie - tvorba programových systémov

Antikvariát Dláždená, predaj, e-shop - antická literatúra a živé diela minulosti, klasika - cestopisy a sprievodca - fotografické publikácie a knihy o fotografii - detská a dobrodružná literatúra - učebnice, slovníky a encyklopédie

Kníhkupectvo. Maloobchod, predaj, eshop: -knihy

Copycentrum Kopírovanie farebné, čiernobiele Tlač farebná, veľkoplošná Skenovanie Laminácia Predaj: - pečiatky

Online marketing -poskytovanie webhostingu -tvorba webových stránok a webovými prácami všeobecne (e-shopy, redakčné systémy, programovanie a kódovanie) -grafické práce (dizajn, logá, vizitky, korporátna identita) IT služby.

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.

Maloobchod, predaj: -ezoterický tovar, pomôcky: -knihy -lampy -kryštály -svietniky, sviečky -FengShui.

Organizujeme výstavy, venujeme sa investíciám vo svete umenia. Poradíme, ako si vybrať správneho partnera v umení, pre Vašu investíciu.

Antikvariát. Predaj, maloobchod, e-shop: -knihy rôznych žánrov -hudobniny -fotografia -výtvarné diela

Internetový obchod - široký sortiment publikácií z filozofie, histórie, politológie, sociológie, pedagogiky, jazykovedy a ďalších humanitných vied, slovníky a monografia, próza i poézia Kníhkupectvo, internetový obchod - široký sortiment publikácií z filozofie, histórie, politológie, sociológie, pedagogiky, jazykovedy a ďalších ...

Služby: -výkup a predaj kníh -grafiky pohľadov, fotografií, svätých obrázkov, reklam z papiera -rámovanie a paspartovanie grafík,obrazov -knihárske práce,väzby,preväzby -opravy kníh celoplátené, poloplátené, polokožené a celokožené.

Služby: - knihárske práce - viazanie kníh

Predaj máp a turistickej literatúry.