Knihy a učebnice sú dostupné v kamenných aj internetových kníhkupectvách. Nakúpiť tu môžete romantické knihy, detektívky, dobrodružné alebo detské knihy, romány, poviedky, cestopisy či beletriu. Odborná literatúra vo forme učebníc z najrôznejších odborov.

Eshop - kompletný sortiment pre deti a mládež - knihy - DVD - hračky

Rukodělná výtvarná knižná väzba, knihárske práce.

Maloobchod a predaj kníh. Potreby na vyšívanie.

Služby: -liečiteľská poradňa, diagnostika -masáže -klasické -shiatsu -mentálna -bankové -víkendové semináre so známymi liečiteľmi -poradne a terapeutické sedenia. Maloobchod, predaj: -distribúcia regeneračných preparátov firmy DIOCHI -bylinné preparáty EPAM -literatúra duchovná a medicínska -časopisy BARAKA, MANA ...

Pre-press, tlač, vydavateľstvo, reklama. Služby: -kompletná predtlačová príprava -scanovanie a retuša -osvit filmov -tlačový servis: -ofsetová tlač -kopírovanie na digitálnych strojoch -knihárske spracovanie -nakladateľská a vydavateľská činnosť.

Internetový obchod - odborná literatúra Vydavateľstvo a vydavateľstvo - odborná literatúra

Predaj - právnická a ekonomická literatúra

Kresťanské kníhkupectvo. Maloobchod, predaj, e-shop: -knihy

Služby: -knihárske a plánografické práce -paspartovanie a rámovanie obrazov -čiernobiele kopírovanie -kopírovanie výkresov do formátu A0 -čiernobiele aj farebné vykresľovanie na plotteri -väzba kníh, diplomové práce -novoročenky -malá kartonáž -väzby do kože.

Predaj vrátane poradenstva: - železničné modely, predovšetkým TT, ale aj H0, N, Z, lokomotívy, vagóny, koľajivo, - železničné modely Tillig, Kuehn, maloséria, Piko, Auhagen, Loco, Herpa, MTB, Noch, Poliak, ModelScene, JM Detail, Hekttor, PSK Modellbouw, KB model, DK model, Cekul, Evergreen, - modelárske náradie a materiály - železničná ...

Vydavateľstvo, e-shop: -literatúra Orientu. -učebnica orientálnych jazykov.

Prevádzka internetového obchodu s ponukou originálnych militarií a predmetov, reprodukcií, suvenírov a tematických kníh spätých s oslobodením západných a juhozápadných Čiech americkou armádou v roku 1945.

Predaj, e-shop: - antikvariát - knihy

Predaj - pohľady - gramofónové dosky - obrazy - grafiky. Antikvariát, predaj: - knihy - mapy - dokumenty.

Služby: - viazanie kníh - kníhviazačstvo

Knihařské práce: -ručná knižná väzba. Tlačové práce.

Vydavateľstvo Granit E-shop - knihy - populárno náučná literara

Vydavateľstvo a internetový obchod Vydávame knihy zaoberajúce sa českou históriou - najmä publikácie o zrúcaninách hradov, významných osobnostiach a šľachtických rodoch.

Vydavateľstvo Svitanie vydáva špičkové knihy s tématikou: - tradičná čínska medicína ( TČM, TCM ), napr. Vladimír Ando : Klasická čínska medicína a Farmakológia klasickej čínskej medicíny, G. Maciocia : Diagnostika podľa jazyka - makrobiotiká, napr. Michio Kushi Makrobiotikou k skutočnému zdraviu, Jarmila Průchová : Čo vás ničí - dietetika ( ...

Kníhkupectvo: - odborná literatúra - beletrie - detská literatúra - učebnica - mapy Distribúcia: - knihy nakladateľstva MANAGEMENT PRESS. Vydavateľstvo: - odborná literatúra - beletrie - detská literatúra - učebnica. Predaj: - MC, CD, DVD.

Prevádzkovanie antikvariátu. Predaj kníh, kaziet, časopisov, máp, gramoplatiek, plagátov a pohľadníc.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce. Sprostredkovanie, veľkoobchod a maloobchod. Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce. Reklamná ...

Služby: -paspartovanie -rámovanie -väzby diplomových prác