Knihy a učebnice sú dostupné v kamenných aj internetových kníhkupectvách. Nakúpiť tu môžete romantické knihy, detektívky, dobrodružné alebo detské knihy, romány, poviedky, cestopisy či beletriu. Odborná literatúra vo forme učebníc z najrôznejších odborov.

Internetový obchod, e-shop: - knihy - beletrie.

Predaj, distribúcia - diplomy - učebnica - pracovné zošity - pomôcky do školy.

Antikvariát a starožitnosti. E-shop - staré knihy a časopisy - nové aj straré gramoplatne - obrazy.

Kníhkupectvo, predaj, e-shop: - knihy - učebnica

Kopírovacie centrum: -čiernobiele, farebné kopírovanie. -krúžková väzba. -laminovanie.

Veľkoobchod, predaj: -knihy -ponuka krúžkových väzieb, kompletizáciou kalendárov, autoatlasov a reklamných tlačovín, bigovanie, veľkoformátového rezu, teplom zmrštiteľného balenia.

E-shop, internetový obchod: - prírodné doplnky stravy - nápoje - prírodná kozmetika - ezoterika - knihy - ekologická drogéria - prístroje pre zdravie.

Knihárstvo a pisárstvo - výroba kníh, zápisníkov, trháčikov, prianí.

Kamila Bělecká prevádzkuje internetový obchod Komiksbox. E-shop s komiksmi: - sci-ci - detské - fantasy - thriller - krimi - superhrdinovia - humorné - akčné - erotické - manga - magazíny - historické atď.

E-shop - internetové kníhkupectvo: - alternatívna medicína - ezoterika - duchovná teória

Vydavateľstvo - publikácie týkajúce sa popisu a zachytenia väzby krajín Stredomoria a Čiernomoria na morský ekosystém MARE NOSTRUM

Kníhkupectvo, predaj, e-shop: - knihy - výtvarné diela

E-shop - pomôcky na pečenie - úložné potreby, dózy, koše - všetko na servírovanie pokrmov - kuchynské potreby - dekorácia - knihy, kuchárky.

KNIHA ZLÍN – vydavateľstvo svetových autorov, vydávame približne 35 titulov ročne. Snažíme sa ponúkať čitateľom to najkvalitnejšie, čo sa v súčasnej dobe objavuje na knižnom trhu: - svetová beletria - krimi a thrillery - knihy českých autorov - literatúra faktu - knihy o umení - detské knihy, pre deti.

Kamenná predajňa a e-shop s delikatesami a všetko na domáce varenie. Kvalitný riad Raymond Blanc a Cake Boss s doživotnou zárukou, nože, kuchynské spotrebiče a pomôcky, grilly a výber z kuchárok našich aj zahraničných autorov.

Antikvariát - predaj, výkup, e-shop kníh.

Dovoz zahraničnej literatúry, časopisov a multimédií. Vývoz slovenskej literatúry.

Maloobchod, veľkoobchod, internetový obchod: - drevené hračky - drevené výrobky - knihy - darčeky do domácnosti.

Vydavateľstvo - vydávanie kníh, regionálnej literatúry, žánrovo sa orientujúce hlavne na literatúru faktu a knihy pre deti.

Služba školám - distribúcia učebníc - predaj školských potrieb - predaj kancelárskych potrieb - predaji drogistického tovaru - dodávanie keramickej hliny a keramických potrieb.

Ponúkame predaj knižných titulov všetkých žánrov, kníh pre deti, krížoviek, kuchárok, komiksov, učebníc, kalendárov a ďalších.

Predaj kníh najvýznamnejších českých a svetových autorov.