Vyberte si snubný či klasický prstienok, retiazku, náušnice, prívesok, hodinky zo zlata, striebra alebo akéhokoľvek iného materiálu. Bižutéria však zahŕňa aj rôzne koráliky, sponky, náhrdelníky, brošne a ďalšie produkty, z ktorých si zaručene vyberie každý

HALADA Avion Ostrava, s.r.o. prevádzkuje zlatníctvo a predáva kvalitné a luxusné prstene, náušnice, náramky, prívesky, náhrdelníky a mnoho ďalšieho.

Našou špecializáciou je výkup zlata, striebra v Prahe, stredných Čechách, výroba Au a Ag liatych polotovarov, spracovanie a príprava 3D grafických návrhov šperkov, výroba šperkov na zákazku, predaj investičných zliatkov značky Argor Heraus.

Predaj - keramika - maľované sklo - obrazy - kresby - šperky - dekoračné predmety

Spoločnosť ANJA BAGS s.r.o. prevádzkuje e-shop Demix, kde zakúpite dámske kabelky, pánske tašky, rúška, dezinfekcia, batohy, doplnky, oblečenie (aj detské), kozmetiku a šperky. Sortiment tvoria výrobky známych značiek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellisa a ďalšie.

Predaj snubných prsteňov, náušníc, retiazok, príveskov, náramkov, zákazková výroba, opravy a výkup zlata aj striebra. Kamenná predajňa na trhu viac ako 10 rokov.

Predaj, e-shop: - textilná galantéria - látky - kreatívne potreby - korálky - bytový textil, dekorácia - bižutéria

Internetový obchod s originálnymi šperkami z vystrelených nábojníc s antialergénnou úpravou a vysadením brúsenými kameňmi Swarowski. Kúpite u nás náušnice, prívesky na krk a remienky, prstene, vlasové doplnky, brošne a gombíky.

Zlatníctvo, hodinárstvo: - švajčiarske hodinky - snubné prstene - diamantové šperky.

Naša firma Zlatníctvo Moravec sa zaoberá originálnou výrobou snubných prsteňov a zlatých šperkov na zákazku z doneseného materiálu aj bez neho. Opravujeme zlaté predmety a tiež vykupujeme zlato. Prevádzkujeme zlatníctvo so zlatými šperkami ktoré: - predávame - vyrábame - vykupujeme - opravujeme Vykonávanie originálnej výroby (nie ...

Výroba - šperky a umelecké predmety z drôtu.

Internetový obchod a kamenná predajňa zaoberajúca sa predajom šperkov s originál krištáľmi Swarovski elements. V ponuke nájdete viac ako 4000 kusov šperkov, náušníc, náhrdelníkov, prsteňov a príveskov s kameňmi Swarovski. Všetok tovar skladom, doručenie do 24 hodín.

Zlatníctvo a svadobný salón ADONIS vám zaistí svadby na kľúč nielen vo Frenštáte a Rožnove, ale aj v priľahlom okolí - postaráme sa o svadobný obrad, hostinu, snubné prstene či kompletné kvetinovú výzdobu a to vrátane svadobného oblečenia pre snúbencov a svadobných hostí. Vyberiete si u nás krásne svadobné alebo spoločenské šaty a doplnky, ktoré ...

Zlatníctvo U Synagógy Ponúkame šperky: - zlaté - strieborné - oceľové - briliantové - Swarovski Tiež máme pripravenú bižutériu, hodinky a šperkovnice.