Vyberte si snubný či klasický prstienok, retiazku, náušnice, prívesok, hodinky zo zlata, striebra alebo akéhokoľvek iného materiálu. Bižutéria však zahŕňa aj rôzne koráliky, sponky, náhrdelníky, brošne a ďalšie produkty, z ktorých si zaručene vyberie každý

Predaj - dámske a pánske odevy - šaty, spoločenské kostýmy, nohavice - klobúky, šály, šperky

Spracovanie plochého skla metódou fusing. Výroba: -misky -šperky -sklenené obrazy

E-shop: - darčekové predmety - sviečky - uterákové torty - bytový textil - detské oblečenie - bižutéria

Sme česká maloobchodná firma zameraná na distribúciu a predaj módnych doplnkov. E-shop www.knoflickymanzetove.cz ponúka kvalitné manžetové gombíky rozmanitého dizajnu za nízku cenu. Gombíky sú vyrobené zo zliatiny kovu s vrstvou ródia, vďaka ktorej nikdy nestratia svoj lesk. E-shop www.sperkomanie.cz – oceľové šperky, piercing z chirurgickej ...

Výroba, predaj - bižutéria Výroba, predaj - háčkované doplnky Kurzy - korálkovanie

Predaj -doplnky -prívesky -prstienky -vankúšiky

Predaj: - bižutéria - galantéria - látky - pánska konfekcia. Čistenie: - perie. Zákazkové krajčírstvo: - šitie dámskych a pánskych odevov na zákazku - módne návrhárstvo - úpravy a opravy odevov.

Zlatníctvo. Výroba, predaj - klenoty, šperky - hodinky

Predaj, e-shop - hodinky - šperky - meteorologické stanice - batohy, tašky - perá

Maloobchod, predaj, výkup: -šperky -brilianty.

Maloobchod, predaj: -šperky -cukrovinky -čaja -galantéria

Piercing shop (eshop) so širokou ponukou piercingov, všetkých druhov a veľkostí, za bezkonkurenčné ceny. Môžete u nás nájsť piercingy do jazyka, pupku, obočia, plugy a tunely, labrety atď. Všetok tovar máme na sklade a odosielame druhý deň po zadaní objednávky. Máme všetky druhy piercingov a sortiment sa stále rozrastá. Eshop KLENOTMANIA.CZ je ...

Výroba snubných a zásnubných prsteňov - originálne šperky - reštaurovanie

Internetový obchod, e-shop: -klenoty -prstene -diamantové šperky -náušnice

Predaj, e-shop: - bižutéria - bižutérne komponenty Služby: - tvorivé a výtvarné kurzy

Ťažba, predaj - polodrahokamy, vltavíny, české granáty

Výroba: -vitráže. -šperky. -maľovaný textil. Organizovanie: -výtvarné kurzy.

Zlatníctvo a klenotníctvo Máme pre Vás: - zlato, striebro, chirurgickú oceľ - hodinky a hodiny - prstene - náušnice - náramky - náhrdelníky - piercingy - prívesky.

Šperkárska dielňa, zlatník Brno. - zásnubné a snubné prstene, prstene, prívesky, náušnice, náramky a piercingy. Šperk vzniká postupne z jednotlivých častí a výsledný artefakt úplne rešpektuje vaše individuálne priania a miery. Vybrať si môžete zo širokej katalógovej ponuky dielne alebo prísť s vlastným návrhom šperku.

Ponúkam brúsenie drahokamov zlatníckym dielňam, výrobcom šperkov, obchodníkom, zberateľom. Moderné brúsy, neobvyklé fantazijné tvary aj klasické tradičné výbrusy. Vždy originálnu a precíznu ručnú prácu. Predaj šperkových drahých kameňov podľa ponuky. Ponúkam možnú spoluprácu.

Veľkoobchod ponúka zlaté a strieborné šperky ako náušnice, prstene, prívesky zo striebra a zlata. Ďalej vykonávame výkup zlata, striebra, kameňov a diamantov.

Návrhy a realizácia dobových filmových a divadelných kostýmov. Originálne kabelky, tašky, doplnky a šperky z vlastnej návrhárskej dielne. Šperky, peňaženky, púzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kozmetické tašky, opasky a ďalšie drobnosti.