Baví vás hra na hudobné nástroje? Kúpiť si môžete gitary, bas gitary, klávesy, bicie, dychové nástroje - flauty, tuby, fagoty, klarinety alebo sláčikové nástroje - husle, kontrabasy a violy. Nezabudnite ani na hudobniny, teda na noty a na hudobné učebnice.

Internetové hračkárstvo, papiernictvo, hudobné nástroje pre deti. E-shop, predaj: -hračky -nástenné dekorácie -detský nábytok -detské kostýmy -detské knihy -výtvarné a kreatívne hračky. Kamenná predajňa.

Organizovanie koncertov hrania na fujare, koncovku, gitaru - pre domovy dôchodcov, školy, kluby, združenia, svadby. Pôžitkové programy pre základné školy a materské škôlky. Výroba, predaj: - drevené dychové hudobné nástroje - píšťaly, koncovky, malé fujary z bazy čiernej alebo bambusu - bižutéria, šperky, amulety z drôtikov.

Nastavovanie, opravy a reštaurovanie - sláčikové nástroje husle, violy, violončela, kontrabassy. Stavba na zákazku - husle - violy - violencella.

Opravy, ladenie a prenájom - pozitívyreštaurovanie - organové pozitívy Výroba - historické pozitívy

Veľkoobchod, maloobchod, predaj hudobné nástroje: -gitary: elektrické, akustické, -basgitáry -struny EVERLY -aparatúry: gitarové, basgitarové.

Vykonávam ladenie, opravy a servis pianín a klavírov. Zaisťujem tiež prenájom, výkup, predaj, sťahovanie a požičiavanie pián a krídiel.

Ladenie a všetky opravy klavírov a pianín, vrátane povrchových úprav Príprava klavírov na koncerty Znalecké posudky Člen Asociácie hudobných umelcov a vedcov Praha Člen združenia klavírnikov a organárov Praha

Najväčší špecializovaný e-shop zameraný na bicie a perkusie u nás ponúka hudobné nástroje, doplnky a súvisiaci tovar. V ponuke nájdete Bicie súpravy, snare, hardvér, blany, činely, elektronické bicie, paličky a metličky, príslušenstvo, perkusie. Rýchle dodanie všetkého tovaru.

Opravy - hudobné nástroje Predaj - hudobné nástroje

Výroba - menšie až stredné píšťalové organy mechanické traktúry Predaj - menšie až stredné píšťalové organy mechanické traktúry