Hry a hračky pre dievčatá a pre chlapcov obohatia každé detstvo. Kúpte preto svojim deťom spoločenské či drevené hry, kreatívne hračky, experimentálne sady, stavebnice, puzzle, plyšové hračky alebo didaktické a náučné hry. Zaistíte im tak skvelú zábavu.

Vybavenie do materských škôlok. Interiéry škôlok - šatne, chodby, triedy, kúpeľne, herne. Ozdobenie a vybavenie čakární a centier detských lekárov a nemocníc. Maľby na fasády. Detské izbičky V E-shope ponúkame: - didaktické hry - nástenky a dekorácie - rozlišovacie značky a popisky na dvere - detské kútiky - hodiny, zrkadlá ...

Internetový obchod, e-shop: -hračky. -puzzle.

Čalúnnictvo Opravy: - čalúnený nábytok - plyšové hračky - tašky - oblečenie Šitie: - dekoračné vankúšiky - bytový textil (závesy, záclony) - nové plyšové hračky - látkové bábiky - čalúnený nábytok (pre bábiky) Háčkovanie, pletenie, drhané závesy.

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -Činnosť technických poradcov v oblasti ochrany vôd a životného prostredia -Reklamná činnosť a marketing

Svet autíčok. Predaj kovových modelov áut. Ponúkame modely autíčok od všetkých známych popredných výrobcov, akými sú napr. AUTOart, Kyosho, Minichamps, OttOmobile, Signature Models, TSM, Spark, Bburago, Maisto, NOREV, HotWheels, Welly a ďalšie.