Hry a hračky pre dievčatá a pre chlapcov obohatia každé detstvo. Kúpte preto svojim deťom spoločenské či drevené hry, kreatívne hračky, experimentálne sady, stavebnice, puzzle, plyšové hračky alebo didaktické a náučné hry. Zaistíte im tak skvelú zábavu.

Predaj detského dojčenského jedla, kozmetiky a hračiek. V e-shope nájdete mlieka, kaše, príkrmy mäsové aj ovocné, sušienky, nápoje, plienky a hračky.

E-shop, internetový obchod - všetko pre dom, byt a záhradu - chovateľské potreby - hračky - darčeky, darčekové predmety - náradie - spojovací materiál.

E-shop: - hracie karty - doskové hry - krabičky - kocky - herné podložky

Výroba, predaj: -modely -modelárske potreby.

Obchod so starožitnosťami Výroba hier, hračiek a detských kočíkov Umelecko - remeselné spracovanie dreva

E-shop: - hračky - stavebnica - bábiky - odrážadlá - hračkyznačky - LEGO - FISCHER PRICE - BRUDER - MERKUR - MATTEL - hračky.

Činnosť: - výroba odlievaných modelov z polyuretánovej živice.

Maloobchod, predaj, e-shop: - štýlový masívny nábytok - záhradný nábytok - drevené hračky - dekorácia.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - hračky - kancelárske potreby - školské potreby.

predaj, e-shop: - železničné modely - lokomotívy - vagóny - vláčiky

Firma Miroslav Pálka sa zaoberá predajom všetkých potrieb pre hráčov šachu. Môžete u nás zakúpiť mnoho druhov šachovníc, šachových figúr, šachových stolíkov, luxusných šachových setov i knihy o šachovej hre. Našu predajňu nájdete v meste Senica, ale celý sortiment tovaru môžete zakúpiť z pohodlia Vášho domova prostredníctvom internetového ...

Výroba, e-shop: - jedálenská stolička koník 3v1 - žirafie rebriny - guličkové dráhy - postieľky - odrážadlá

Internetový obchod, e-shop: - hračky, hry - stavebnica - autodráhy - plyšové hračky. Kamenná predajňa, maloobchod: - Breclav, 17. Novembra 18 - tel.: 519 326 082 (kl.14)

Reklamná agentúra, servis: -dizajn-grafika -dopravné prostriedky - celopolep, prevleky -autoplachty, transparenty -označenie prevádzok -informačné systémy v budovách -prezentačné stojany a vitrýny -digitálne fotoštúdio -navštívenky, pečiatky -návrh inzercie v médiách -kalendáre a darčekové predmety -katalógy a katalógové ...

Dovážame a predávame kočíky značiek Hoco a Knorr Baby. Kočíky pre bábiky Knorr Toys a postieľky Tomi. Ďalej: - prebaľovacie pulty - stoličky - hračky - obliečky - doplnky - a iné.

Tlmočenie a preklady: -taliančina - nemčina. Výroba, predaj, eshop.: -vlny a ušľachtilých vlákien -kurzy plstenia -výrobky z merina a ušľachtilých vlákien vyrobené technikou zvanou plsteniu/filcovaniu: -netradičné čiapky, klobúky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -prianiačka -šperky.

Výroba a predaj modelárskych potrieb a modelov z materiálu EPP, predaj setov modelov lietadiel a vrtuľníkov, poradenská činnosť v oblasti leteckého modelárstva.

Internetový obchod, e-shop, eshop, predaj: -detský a dojčenský tovar: -autosedačky -kočíky -drevená a cestovná postieľky, ohrádky, kolísky -stoličky -prebaľovacie pulty -komody -hojdacie lehátka -zavinovačky -hračky ... .

Predaj, zákazková výroba a servis modelov parných strojov a stirling motorov.

Výroba, predaj: - polomakety modelov lietadiel.

Zákazková výroba molitanových prvkov - molitanové stavebnice pre rozvoj detí - motorické zostavy na rozvíjanie pohybového aparátu - molitanové ohrádky - molitanové švédske debny - molitanové kocky - molitanové detské kútiky - rehabilitačné pomôcky - žinenky Oprava obuvi, brašnári