Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelárske potreby -papier -písacie potreby -školské potreby -drogéria -kancelársky nábytok -tlačiarne, tonery, cartridge.

Spoločnosť BK Kozmetika, s.r.o. prevádzkuje kozmetický salón: - kozmetika - masáže - kaderníctvo - manikúra, pedikúra

Maloobchod, predaj: - zubná kefka - zubná pasta - rovnátka - dentálna hygiena.

Medisun profi s.r.o. vyrába a vyvíja: - spotrebné materiály - hygienický program - ucelený program lekárskeho mobiliára pre operačné sály, prípravne a laboratóriá - prístroje pre gastroenterológiu, endoskopiu - dezinfektory - vyplachovače posteľných mís - lekárska kozmetika - ochranné pomôcky a ďalšie. Poskytujeme záručný aj pozáručný ...

predaj, e-shop: -drogéria -kozmetika.

Internetový obchod, e-shop: - drogéria, kozmetika - dámske, pánske, detské odevy - módne doplnky - športové potreby.

HYGOSERVIS a.s. realizuje predaj hygienického programu a kancelárskych potrieb.: -uteráky v úlohe -skladané uteráky -priemyselné utierky -netkané textílie, obrúsky -zásobníky, nádoby na odpad -zásobník na toaletný papier -zásobníky na uteráky -nádoby na odpad -dávkovače mydla -osviežovače ...

Výroba, predaj, e-shop: -dermokozmetické prípravky značky SynCare. -biokozmetika -diagnostické prístroje pre kozmetické salóny, lekárenstvá a zdravotníctvo. Služby: -kozmetické semináre a školenia -školiace kozmetické salóny a ambulancie.

Zdravá výživa: -Pí-produkty -výdejníky vody -bio Potraviny -Potraviny -Pripravené doplnky -čaje -bylinky -koření -včelí produkty -kosmetika -éterické oleja -ekodrogerie -knihy a časopisy -dárkové predmety -Impalla klub.

Predaj, servis a leasing solárií: - Hapro - Luxura - Ergoline - Soltron. Predávame nová aj použitá profesionálne a privátne solária. Solárna kozmetika Supertan, solárne trubice s životnosťou 800 hodín. Doprava zadarmo po SR. Zabezpečujeme rekvalifikačné kurzy.

MAMICENTRUM s.r.o. sa zameriava na predaj kočíkov, dojčenského tovaru, drogérie a olejov a vykonáva kurzy cvičenia pre tehotné, masáže a vedenie pôrodu.

Internetový portál pre zdravie a zdravý životný štýl. Zdravie a krása: - návody - rady - odporúčania. Vplyv mesiaca na ľudské telo a psychiku, online lunárny kalendár. Liečivé rastliny, zdraviu prospešné potraviny, recepty pre zdravie. Zdravá záhrada: - rady a tipy - zakladanie záhrady - starostlivosť o rastliny. Sekvenácia DNA: ...

Distribúcia, predaj, e-shop: - kozmetika, parfémy ESSENS.

Internetový obchod, e-shop: - francúzska profesionálna vlasová kozmetika zn. SUBTIL.

Koba - Internetový obchod s doplnkami stravy

Jarmila Letfusová sa zameriava na permanentný make-up, kozmetiku, predlžovanie rias, modeláž nechtov a na predaj gélov z aloe vera.

Predaj prostriedkov na ošetrenie a údržbu kožených topánok a výrobkov: - impregnácia, krémy, leštiace hubky, kefy - vložky do obuvi, šnúrky - lyžica, napínače, obuvák, rozťahovacia - kozmetika na nohy a telo.

ELEKTA, s.r.o. prevádzkuje e-shop s potrebami pre diabetikov: -glukomery, testovacie prúžky -autolancety, lancetky -kozmetika, tekutý cukor -chladiace puzdrá -diabetická obuv -diagnostika diabetickej nohy -tonometre, fonendoskopy, inhalátory

Internetový obchod, e-shop: - prírodné mydlá - Glycerínové mydlo - figúrky, srdiečka z mydla.

Veľkoobchod, e-shop: -kosmetika -make-upy, riasenky, tiene -krémy, nalepovacie riasy, vlasová kozmetika, šampóny, kúry, balzamy, štetce, hubky -péče o ruky, laky, odlakovače, pilníky, nalepovacie nechty, ozdoby, samolepiace obtlačky na nechty, manikúra, krémy na ruky -deodoranty, depilácia, tetovanie -kleště, pilníky na nohy, krémy na ...

Ivana Prokešová sa zameriava na výrobu a predaj domácej kozmetiky a surovín na ich výrobu.