Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Predaj: - drogéria - kozmetika - papiernictvo - hračky - domácnosť - farby a laky.

Výroba: - aerosólových sprejov Produkty: - vlasová kozmetika - instekticídne spreje a repelenty - bytová chémia - telová kozmetika - autochémia a technické spreje - opaľovacia kozmetika.

Výroba: - čistiace a odmasťovacie prostriedky pre priemysel aj domácnosť

E-shop, predaj: - prípravky proti lupinám - produktové rady Služby: - vyšetrenie z kvapky krvi - program Metabolic balance - meranie telesného stavu a kondície - predlžovanie Hair Talk - lepiace pásky - analýza prvkov z vlasov.

Výroba: - kozmetických prípravkov - čistiacich a leštiacich prípravkov - mydlá.

Výroba, predaj: -bytová chémia: -namáčacie, pracie, bieliace prostriedky -čistiace, konzervačné prostriedky -kartonáž vrátane dvojfarebnej potlače -kartonáž poťahovaná -škatule z lepenky vlnité a hladké s potlačou flexoprint pre priemysel, potravinárstvo, cukrárov, ai. -krabice skladacie a vekové, mriežky, vložky, výseky -kožená ...

E-shop: - kozmetika - parfémy - zubné kefky - mydlá.

Predaj, e-shop - prírodná kozmetika.

E-shop: - ústnej vody - zubné, medzizubné, elektrické kefky - medzizubná starostlivosť.

Internetový obchod, e-shop: - Ajurvédske produkty, kozmetika, doplnky stravy - vonné tyčinky.

Výhradný distribútor spoločnosti Renapur Ltd, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom špeciálnych prírodných prostriedkov na ošetrovanie všetkého koženého tovaru.

Predaj: - plienky a prebaľovanie - EKO drogérie - zdravá detská kozmetika

PRÍRODA JE DOKONALÁ, PRETO SA JEJ INSPIRUJEME. Sila je v prírode, ktorá nás obklopuje. PhMr. Karel Havlík dobre vedel, že namáhanej a poškodenej pleti najlepšie pomôže práve sama príroda. Pri výrobe našich kozmetických produktov čerpáme z čistej prírody, rešpektujeme ju a snažíme sa od nej poučiť. Bylinky, ktoré spracovávame, si s láskou sami ...

E-shop Predaj: - česká prírodná kozmetika - arganová kozmetika - kyselina hyalurónová

Predaj: - Originálne produkty značky P. Jentschura

Diva - shop - amulety - kozmetika s liečebnými drahokamami

E-shop: Predaj: - prírodnej kozmetiky - biokozmetiky

Výhradný dovozca, predaj, e-shop: - luxusná prírodná kozmetika Biorganica.