Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Distribúcia kvalitnej prírodnej kozmetiky a liečivých prípravkov - liečivé byliny, bylinné zmesi, produkty zdravej výživy značky Ex Herbis. Prevádzkareň: - Pod traťou 743, 332 02 Starý Plzenec

Kozmetika, predajňa kozmetiky a poradenstvo - starostlivosť o tvár a celé telo francúzskou kozmetikou Institut Esthederm - permanentný make-up - depilácia LYCON

Veľkoobchod a výroba drogistického tovaru vlastnej značky..

Ponorte sa do vône prírody a vyskúšajte prírodnú a organickú kozmetiku, ktorá je prirodzená pre pokožku a nezaťažuje organizmus. Navštívte e-shop Voniam prírodu, kde si vyberú ženy aj muži. Jedinečná prírodná živá kozmetika, ktorá prospieva vášmu organizmu, obsahuje iba prírodné produkty ako je bambucké maslo, prírodné silice, extrakty z bylín, ...

E-shop: - potravinové a kozmetické doplnky z morskej vody

Predaj: - masti a balzamy - vlhčené obrúsky - čistiace prostriedky - drogéria - cukrovinky - pančuchový tovar

E-shop Predaj: - drogéria - kozmetika - domáce potreby - víno

Predaj: - aromaterapia - ingrediencie - prírodné parfémy

Nákup a predaj - kadernícka kozmetika. Kadernícke služby.

Kozmetika Dr.Hauschka, Malu Wilz, Atok. Hádok.

Predaj: - produkty ENERGY - relaxačná masáž - manuálna lymfodrenáž - reflexná terapia plosky nohy - reflexná lymfatická terapia - Breussova masáž - Dornova metóda - odblokovanie krčnej chrbtice - masáž hot stone - medová masáž - kozmetické ošetrenie orientálnou kozmetikou - ošetrenie pleti ultrazvukovou špachtľou.

Vyrábame osviežovače vzduchu do auta POWER AIR, papierové, parfumové, spreje, kvapalinové a gélové. Voňavé stromčeky, reklamné predmety na zákazku, hands-free, audoplnky, autokozmetika, vôňa do auta. Sme český výrobca, výrobky spĺňajú normu REACH.

Predaj, eshop: - všetko pre modeláciu nechtov a starostlivosť o prírodné nechty - kórejské masky - prípravky proti padaniu vlasov - SynCare - derkokozmetika - ARTDECO - dekoratívna kozmetika.

Predaj kvalitnej prírodnej kozmetiky Oriflame. Zasielame po celej SR. Vždy aktuálny katalóg. Zľavy a akcie. Registrácia nových kozmetických poradcov.

Výroba: - pracie a umývacie prostriedky.

Predaj: -parochne -príčesy -tupé -vlasové doplnky -dekoratívna značková kozmetika -kostýmy -modelové klobúky.

Bezděkov je malá dedinka neďaleko Úsova. A práve tu sme spoločne vytvorili levanduľový statok, kam Vás pozývame na návštevu. Od polovice júna do konca júla, kedy je levanduľa v kvete, sa okrem prechádzky s pohľadom na rozkvitnuté voňajúce polia môžete zúčastniť komentovaných prehliadok priamo na statku, ochutnať degustačné menu v altánku pri ...

Zásielková služba, e-shop - nakupovanie v Nemecku bez obmedzenia.

Veľkoobchod: -ochranné pracovné pomôcky: -rukavice -montérky -odevy keprové, kožené, PVC a zimné výstražné, pre zváračov, zástery. -obuv kožená, gumová, bezpečnostná -ochrana hlavy, zraku, sluchu -respirátor -polomasky, masky -umývacie a čistiace prostriedky.