Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Doprajte Vašej pleti a vlasom rovnaký luxus ako v profesionálnom kaadeřnictví alebo kozmetike. S prvým salónnom Boutique od centra krásy BeautyShape to nie je nič ťažké. Navštívte naše stránky a zúčastnite sa výhodných cenových aj darčekových akcií.

dovozcovia a distribútori brazílskeho keratínu Cadiveu Brasil Cacau Doprajte Vašej pleti a vlasom rovnaký luxus ako v profesionálnom kaadeřnictví alebo kozmetike. S prvým salónnom Boutique od centra krásy BeautyShape to nie je nič ťažké. Navštívte naše stránky a zúčastnite sa výhodných cenových aj darčekových akcií.

KR inštitút Zlín svojim klientom poskytuje tú najkvalitnejšiu starostlivosť o ich pleť, ruky, nohy aj celé telo. V inštitútu vykonávame facelifting, chemický peeling, odstránenie jaziev, strií, hyperpigmentácia, permanentný make-up, predlžovanie rias aj kompletné kozmetické ošetrenie pleti. V kozmetickom - regeneračným inštitútu poskytujeme ...

Sprostredkovanie obchodu a služieb, kozmetiky Oriflame.

Predaj byliniek, čajov, vitamínových a minerálnych doplnkov stravy, výrobky z ovčej vlny, (prikrývky, vankúše, oblečenie, doplnky ...), prírodnej kozmetiky.

Kadernícky salón, kaderníctvo: -Dámske, pánske. služby: -všetky kadernícke: -melírování -regenerační kôry, regenerácia -barvení technikou American Colors. Maloobchod, predaj: -vlasová kozmetika Wella.

Internetový obchod, e-shop: - zdravá výživa - potravinové doplnky - byliny - kúpeľové soli.

predaj - kozmetika SALOOS predaj - keramika predaj - čaje - korenie - káva - čokoláda kozmetické služby - ošetrenie pleti - masky - zábaly - depilácia - farbenie rias - kozmetické masáže masérske služby - masáže chrbta (rekondičné, lávovými kameňmi)

E-shop: - šperky - drevené hračky - éterické oleje

Levandulova.cz E-shop - kozmetika - levanduľový olej, mydlá - levanduľový parfum.

E-shop - dámske oblečenie - detské oblečenie - Bio kozmetika - drogerie - bytový textil - hry, hračky.

predaj: - prírodná kozmetika - bylinné produkty. poradenstvo

Výroba a predaj pracích a čistiacich prostriedkov. E-shop - drogistický tovar, drogéria - pracie prášky - čističe - všetko na upratovanie - prostriedky na umývanie riadu - dezinfekčný prostriedok.

Internetový obchod, e-shop: - kozmetika, drogéria.

Výroba a predaj ekologickej čistiace, dezinfekčné a umývacie prostriedky - eshop. Ponuka pre profesionálne použitie a domácnosť. Predávame a distribuujeme tieto produkty: - prípravky na umývanie okien, riadu, podláh, pranie bielizne - osviežovače vzduchu - kozmetické prípravky - autokozmetiku - prípravky na hubenie lezúceho ...

Výroba čistiacej a umývacie prostriedky: - tekuté pracie prostriedky - priemyselné čistiace prostriedky - avivážne a apretačné prostriedky - abrazívne čistiace prostriedky - tekuté mydlá - autokozmetika - mazľavé mydlo - umývacie pasty - dezinfekčné prostriedky - tekuté hnojivá.

E-shop: - masážne prípravky - tejpovacej pásky - masážne stoly, stoličky - chladiace prípravky, boxy - obväzy, náplaste

Ťažiskovým program spoločnosti ANIKA - ČR s.r.o. je vývoj a výroba vlastných kozmetických produktov, ale aj kozmetiky pre iné subjekty pod ich názvom. Náš výrobný program zahŕňa gély, krémy, masti alebo emulzie plnené do rozprašovačov, dávkovačov, fľaštičiek, téglikov alebo túb. Vývoj kozmetických prípravkov zaistíme vrátane schvaľovacieho ...

predaj: - ekologická drogéria a kozmetika od spoločnosti Dedra Innovations - bytové doplnky a dekorácie - tovar pre kompletnú starostlivosť o vás a o váš domov.