Drogéria ponúka široký sortiment dekoratívnej kozmetiky ako make-up, špirály či púdre. Ďalej vlasovú kozmetiku ako šampóny či kondicionéry alebo drogistický tovar, kde patria krémy, odličovacie prípravky, hygienické potreby alebo upratovacie prípravky.

Obchod s parfémami pripomínajúce vône charakteristické pre Pálavu.

Výroba: -kosmetika, bytová a priemyselná drogérie, chémie -Čističe, odmasťovacie a konzervačné chemikálie -kosmetické a toaletné prípravky -Mydlo a saponátmi -povrchová aktívne činidlá.

Kozmetické a regeneračné služby Kozmetická starostlivosť prírodnými produktmi. Masáže a kaderníctvo..Starostlivosť o pleť telo a harmóniu.Predaj prírodných produktov a zelených potravín

Portál NAŠE-ČESKÉ s.r.o. prevádzkuje eshop s detským tovarom, kozmetické a drogistické výrobky, potreby na šport a voľný čas, potraviny a dekorácie pre domácnosť.

Veľkoobchod, predaj: - drogéria, drogistického tovaru - bytového textilu, bytový textil - bytových doplnkov, bytého doplnky

Predaj, e-shop: - výroba a predaj kozmetiky z Mŕtveho mora, biokozmetiky a doplnkov stravy

E-shop, predaj, veľkoobchod: -veľkoobchod s darčekmi -bytovými doplnkami -kozmetika -autentické modely.

Internetový obchod. Veľkoobchod, predaj, dovoz, import: -Čističe, upratovacie, dezinfekčné prostriedky -úklidové vozíky -bioprodukty a zdravá výživa. Vzorková predajňa-Jateční 169, Zlín po-pia-9-14 30 hod.

Internetový predaj parfémov a kozmetiky: - YODEYMA parfémy - doplnky stravy - kozmetika (mydlá, starostlivosť o ruky, starostlivosť o telo a vlasy, solárna kozmetika, telové peelingy) - ústna hygiena - sviečky v plechu.

Vývoj, výroba, predaj - čistiace prostriedky - kuchynská hygiena - umývacie prostriedky - odmasťovače - čistiace krémy.

Predaj kozmetických prístrojov, chemických peelingov a produktov dermokozmetiky. Organizovanie školení pre kozmetičky.