Urobte Vašim známym radosť darčekovými predmetmi ako sú napríklad perá, diáre, kalendáre, hrnčeky, vankúše s potlačou, dáždniky, kalkulačky, poznámkové bloky, aj drobné upomienkové predmety ako otvárače, fajčiarske potreby alebo kľúčenky.

Predaj, internetový predaj bytových doplnkov. Sídlo: Petra Čeloudová - Savoir vivre Palackého 1522 Moravské Budejovice 676 02

Ponuka exotického darčekového tovaru.

Výroba, predaj: -kancelárske a propagačné predmety -luxusné darčekové predmety z kože (cestovné fľaštičky na alkohol, puzdrá na cigary, puzdrá na golfové palice) -kancelárske a propagačné predmety z kože, koženky a plastov (kľúčenky, peňaženky, etue, diplomatky, aktovky, diáre..) -špeciálne výrobky pre priemyselný sektor (púzdra na meracie ...

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - drogéria, šport, darčeky pre deti, dospelých, tašky, batohy....

E-shop sa špecializuje na zaujímavé a štýlové predmety. Medzi tovarom sa objavujú najviac netypické darčeky, ale aj rôzne vychytávky, známe ako gadgety. Samolepky na auto, darčeky s vlastnou potlačou, alebo originálne zapaľovače.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - upomienkové a darčekové predmety so športovou aj inou tematikou - športové poháre a trofeje - medaila - diplomy.

Vedenie - účtovníctvo Predaj - lahôdky - potraviny - tabak - noviny Zberňa SAZKA vrátane kurzových stávok Predaj - darčekové predmety.

Originálne obrazy pre dokonalý interiér Internetová galéria obrazov. Ponúka: -ručne maľované originály -kvalitná dekorácia do bytu, domu, kancelárií, hotelov, kaviarní, obchodných priestorov -originálny darček k narodeninám, jubileu, meninám -neobvyklý svadobný dar, vianočný darček, firemný darček -rámovanie obrazov -prenájom obrazov.

Nákup prostredníctvom internetového obchodu bonusyzadarmo.sk: - oblečenie - zdravie, krása - elektronika - darčeky, hračky - šport - dom a záhrada.

Kupteonline.sk: - široká ponuka takmer 10.000 položiek - hračky a hry, detské potreby, knihy, parfémy a kozmetika, prírodné a BIO produkty, sprotovné hry a hračky či gadgets - originálne darčeky. Internetový obchod Budme-zdravi.cz sa špecializuje na niekoľko veľkých oblastí - zdravie, krása, chudnutie a fitness a elektronika. Výdajné miesto ...

Predaj a e-shop, keramika, porcelán, sklo, dekorácie, kovové doplnky, bytový textil, sklo, dekorácie, kovové doplnky.