Urobte Vašim známym radosť darčekovými predmetmi ako sú napríklad perá, diáre, kalendáre, hrnčeky, vankúše s potlačou, dáždniky, kalkulačky, poznámkové bloky, aj drobné upomienkové predmety ako otvárače, fajčiarske potreby alebo kľúčenky.

Návrhy a výroba znakov a vlajok. Stavebno historické prieskumy. Rodokmene. Sprievodca.

Predaj a e-shop - liehoviny - destiláty - vína - darčekové predmety

Veľkoobchod: - etnické predmety - sošky - nábytok - bižutéria

Prevádzkujeme obchody a e-shop s prírodnou kozmetikou a drobným darčekovým tovarom.

Výroba netradičných kytíc z ovocia a zeleniny, párkov, čokolády Návrhy, realizácia a úpravy záhrad - kosenie a obnova trávnikov - zakladanie strešných záhrad - kvetinové dekorácie.

E-shop - oficiálny internetový obchod značky Playboy - oblečenie pre ženy, mužov - doplnky - darčekové predmety.

Výroba, predaj - vianočné a bytové dekorácie, ozdoby - svetelné betlehemy - darčekové predmety - kompletizácia polotovarov.

Soľná jaskyňa. Pre klientov možnosť posedenia v nefajčiarskej kaviarni s kapacitou pre 14 osôb. Internetový predaj soľných produktov, kozmetiky z Mŕtveho mora, čajov, košíkov a darčekového tovaru. Predaj: -Soľné lampy.

Kvetinárstvo - predaj rezaných i črepníkových rastlín, keramika a darčekové predmety.Väzby kvetov.

Výroba, veľkoobchod: -kúpeľné porcelánové poháriky -látkové tašky -darčekové kazety -suvenírový tovar -magnety. Porcelánové kúpeľné poháriky vyrábame na zákazku podľa priania zákazníkov. Poháriky vyrábame nielen z porcelánu, ale aj z keramiky.

Internetový obchod - darčekové predmety, manikúrne sety, nástroje, príbory, nože Solingen

Fóry a žarty Predaj, maloobchod: -netradičné darčeky -žartovné darčeky, hračky, kanadské žartíky -masky, parochne, líčidlá, tričká s fórami -veselá keramika, sklo -petardy, rachejtle, ohňostroje -žartovné erotické darčeky -zábavné spoločenské hry.

Predaj rezaných a črepníkových kvetín. Kvetinové a interiérové dekorácie. Realizácia výzdob interiérov.

Predaj, e-shop: -metráž -bytový textil -darčekové predmety. Šitie na zákazku: -vaky, sedáky, obliečky, prikrývky, vankúše, periny, mantinely, nebesá, prestieradlá, uteráky, torty z uterákov, darčekové balenie vína, piva .... sviečky.

Predaj - darčekový tovar Predaj - rezané a črepníkové kvety

Predaj: - darčekový tovar. Kvetinárstvo. - rezané, črepníkové, sušené a umelé kvety.

Výroba, predaj a vývoz drevených hračiek. Ponuka dekoračných, darčekových a reklamných predmetov.

Predaj: - etnodarčeky - indiánske ručné výrobky z kože, kostí, kameňov - indiánska hudba.

Výroba a predaj: -bytové doplnky z dreva -darčeky z dreva -suveníry -kraslica -kroje.

Internetový predaj, e-shop bylinných vankúšikov, čajov, keramického tovaru, kníh, sviečok, kozmetiky a potravinových doplnkov.

Rozvoz a predaj kvetov a kytíc po Prahe . Objednávať môžete online na našom eshope www.kvetinysasanka.cz, alebo priamo u nás osobne. Čerstvo rezané kvety, predaj črepníkových kvetín, darčekových predmetov a bytových doplnkov. Kvety a kytice pre každú príležitosť, svadobné kytice, smutenčné kytice, kvety z lásky. Doručovanie - Praha a okolie. ...

On-line kníhkupectvo, predaj: - knihy, tarotové karty, drahé kamene, minerály, šperky, vonné tyčinky, vône, sviečky, prírodná kozmetika, mydlá, telové oleje, čaje, byliny, výživové doplnky, mandaly, dekorácie, darčeky, relaxačná hudba .

Predaj športových cien - medailí, plakiet, vencov a diplomov.