Urobte Vašim známym radosť darčekovými predmetmi ako sú napríklad perá, diáre, kalendáre, hrnčeky, vankúše s potlačou, dáždniky, kalkulačky, poznámkové bloky, aj drobné upomienkové predmety ako otvárače, fajčiarske potreby alebo kľúčenky.

Výroba: - vianočné ozdoby - darčekové upomienkové predmety - logované upomienkové predmety - veľkonočné ozdoby

Služby, prevádzkovanie: - soľná jaskyňa s detským kútikom. - predaj soľných produktov - možnosť rezervácie cez www - detský kútik - stráženie detí - predaj darčekových poukazov.

Veľkoobchodný predaj: -sviečky, sklo číre, porcelán, keramika, dekoračné textílie, vonné oleje, interiérové doplnky.

Maloobchod, predaj: -sviečky -sklo, porcelán a keramika -kovové doplnky -dekorácie a ozdoby -interiérové doplnky -obrazy.

Výroba a predaj ručne lepenej dekoračnej keramiky, keramických šperkov, obrázkov a hodín. Ponúkame gumičky do vlasov a náušnice z prírodného materiálu, maľované tričká, tašky, kabelky a taštičky na krk, maľované drevené preglejky, kachle a kamene.

Internetový obchod - zdravá výživa Internetový obchod - čaje - alkohol Internetový obchod - čaje - zdravá výživa - alkohol - darčekový tovar Internetový obchod - darčekový tovar

Predajňa - darčeková sieň Predaj, e-shop: - darčekové balíčky, darčekové koše pre firmy, spoločnosti i jednotlivých zákazníkov. Rozvoz darčekových košov priamo k zákazníkovi.

Výroba: - pečiatky. Predaj: - reklamné a darčekové predmety. Montážna výroba: -poháre, sošky, medaily.

Kvetinárstvo. Predaj - rezané aj črepníkové kvetykvetinové väzby - darčekové predmety drobná keramika, sušiny, sviečky.

Služby: - výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov - polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce - výroba, inštalácia, opravy strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení - výroba školských a kancelárskych potrieb.

Maloobchod, e-shop: - darčekové koše - darčekový tovar

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - soľné produkty z Himaláje a Mŕtveho mora - šperky z drahých kameňov a polodrahokamov - výrobky z prírodných produktov, čakrových sviec, figúrok a príveskov z polodrahokamov - darčekové a dekoračné predmety z polodrahokamov a iné.

Darčeky od Zdeňky. Maloobchod, predaj: - cukrovinky - darčekové koše - bonboniéry - sklo, porcelán - vína, likéry - káva, čaj

Pokiaľ hľadáte zaujímavé darčekové predmety, navštívte naše stránky. Prekvapte Vašich blízkych netradičným a originálnym darčekom...vyberte si z veľkého množstva zábavných gadgets, dizajnových doplnkov, pestovateľských darčekov, hračiek pre dospelých, USB hračiek alebo napríklad elektrických tričiek.

Predaj, e-shop: - športové poháre, medaily - športové trofeje - diplomy

Výroba, predaj: - reklamné predmety - reklamný, profesijný a športový textil - darčekové predmety

Služby: - fotoateliér - fotosberňa Maloobchod: - fotoaparáty - statívy - rámčeky Výroba, e-shop: - fotodarčeky

Kvetinárstvo, predaj: - kvety - darčekové predmety

Predaj: - reklamné darčekové predmety.

Predaj: - keramika - prútený tovar - darčekové predmety Kvetinová výzdoba Upratovanie budov.