Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Naša spoločnosť FOKUS-H s.r.o., je významným distribútorom obalových materiálov, vriec, vakov, Big-Bagov určených pre poľnohospodárstvo v SR. Sme dodavavatelé všetkých obalových materiálov pre poľnohospodárstvo a pre potravinársky priemysel. Predávame hlavne polypropylénové vrecia PP, na múku, plytle na oblilí a iné sypké materiály. Ďalej ...

Predaj, maloobchod: -chovateľské potreby a krmivá -kompletný sortiment krmív, potrieb a prípravkov pre psov, mačky, hlodavce, exotické vtáctvo, akváriové ryby, rybičky -značkové granulové krmivá a kŕmne doplnky pre zvieratá -mrazené mäso, konzervy -kŕmne zmesi pre hydinu, dobytok, králiky. Možnosť množstevných zliav.

Chovateľská stanica nemeckých ovčiakov. Predaj krmiva značky Josera za veľmi priaznivé ceny. E-shop.

Špedícia - extrakcia nákladných vozidiel.

Včelárstvo - výroba a predaj medu a úľov.

Salón Marysa: - psí salón - strihanie psov - vytrhávanie chĺpkov z uší - čistenie análnych žliazok - kompletnú úpravu psov - vystrihávanie labiek - strihanie pazúrikov. E-shop, internetový obchod: - chovateľské potreby pre psov, mačky, hlodavce - oblečky - pelechy - krmivo - hygienické potreby - prepravky.