Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

E - shop, chovateľské potreby aporty, hrebene, elektronické obojky, krmivá, psy. Výcvik individuálny, skupinový, poľovný, pobytový, psia škôlka. Kde cvičíme: Poslušnosť - Křižíkova 15a, 612 00 Brno - Kráľovo pole Lovecký výcvik - Rajec Jestřebí

Predaj: - krmivo pre psov, mačky, hlodavce, vtáky, rybičky - vitamíny - potreby pre chovateľov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, zastúpenie firmy HYDOR ITALY: -záhradné fontány -ponorné čerpadlá -filtračné zariadenie -vodotrysky (dekoratívne trysky) -vŕtané pieskovce -farebné podvodné osvetlenie -akvarijná technika.

Internetový predaj a kamenné predajne v Brne s krmivom pre psy a mačky. Zameriavame sa na predaj granúl a potrieb od známych a overených značiek. Predaj: -krmivo, veľký výber mrazeného mäsa -všetky chovateľské potreby pre psov, mačky, hlodavce a ostatné domáce zvieratá. Prevádzkareň: -Palackého 105, Brno-Kráľovo pole (obchodný dom ...

Predaj, e-shop: -chovateľské potreby -psy, mačky, papagáje a hlodavce -akvariská, teraristika -záhradné jazierka.

Maloobchod, predaj, e-shop: -krmivá pre psy, mačky a hospodárske zvieratá -šroty, zmesi, obilie, lacné cestoviny. Možnosť objednávok hydiny. Ďalšie predajne Brno: Dukelská 59, Tel: 733 122 962, po-pia 9-18, so 9-12 Vesliarska 36, Tel: 733 122 963, po-pia 9-12.30, 13-18, so 9-12 Palackého 122, Tel: 733 122 964, po-pia 9, 18, so ...

Internetový obchod s chovateľskými potrebami. Výroba skladacích boxov.

E-shop psieho salónu VIKY. Zaoberáme sa úpravou a strihaním psov. Predaj kvalitných kozmetických prípravkov pre vašich psích miláčikov a potrebami na strihanie psíkov.

Predaj granúl, krmiva pre psov a šteňatá a mačky. Obojky, vodítka pre psov, doplnky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kozmetika pre psy a mačky: - šampóny, balzamy, oleje, spreje, púdre na srsť - kvapky, vitamíny - hrebene, kefy, nožnice, kliešte pre psov - gumičky, mašle - vodítka, obojky - hračky.

Predaj, e-shop: -chovateľské potreby.

Veterinárna ordinácia a predaj chovateľských potrieb.

Predaj krmív a chovateľských potrieb.

Internetový obchod - krmivá pre zvieratá psy, mačky, hlodavce - rôzne potreby pre zvieratá hračky, misky na žrádlo, vodítka Internetový obchod - krmivá pre zvieratá psy, mačky, hlodavce - rôzne potreby pre zvieratá hračky, misky na žrádlo, vodítka.

Veľkoobchod, maloobchod. -zvieracie potreby.

Predaj - keramika Strihanie a trimovanie psov Predaj - krmivá pre psy a mačky CALIBRA, WHISKAS, ... - potreby pre psy a mačky (obojky, vodítka, hračky, ...) - maškrty (sušené a byvolie).

Predaj: -potreby pre chovateľov -krmivá pre exotické a domáce zvieratá -kŕmne zmesi -drobné hospodárske zvieratá -akvarijné ryby -exotické vtáctvo -vybavenie pre akvaristiku.

Predaj - chovateľské potreby, živé zvieratá.

Predaj, e-shop: - krmivá a chovateľské potreby pre psov aj mačky. - značkové krmivá firmy TRAINER.

Výroba, predaj - terária - akvária - doplnky, predaj - gekoni, hady, jaštery