Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Predaj, e-shop: - krmivo pre psy a mačky. Výdajný sklad: adresa: Černovická 13, Brno - Komárov mobil: 732 269 206 email: info@masopropsy.com.

Zákazková výroba voliér, záletov z PUR panelov, výletových okien, chovných boxov a klietok. Používame hliníkové profily s plastovými spojkami a pletivo Esafort.

Zaisťujeme služby v oblasti deratizácie, dezinsekcie, dezinfekcie. Predaj deratizačných a dezinsekčných prípravkov a materiálu.

Značka D-BARF ponúka krmivo pre dospelých psov najlepšej možnej kvality, ktoré bolo zostavené v spolupráci s veterinárnym tímom.

Veľkoobchod, distribúcia: -veterinárne, humánne lieky, biopreparáty -zdravotnícky materiál, pomôcky -kŕmenie pre domáce zvieratá -chovateľské potreby -vybrané potravinárske, drogistické tovaru. Výroba: -krmivá pre psov CALIBRA-kompletné krmivá pre psov z hydinového a jahňacieho mäsa. Starostlivo vybrané suroviny použité na výrobu ...

Helena Sokolová sa zameriava na poskytovanie kozmetických služieb pre psy a mačky a na predaj krmiva a chovateľských potrieb.

Ponuka záhradkárskej, chovateľské a aranžérske potreby. Pestujeme subtropické rastliny - Bougainvillea, Callistemon, Albizia, kivi, citrusy, tomel, figovník, palmy a veľa ďalších; každú sezónu našu ponuku rozširujeme. Balkónové rastliny. Dreviny a trvalky. Prípravky na ochranu rastlín. Darčekový tovar a rezané kvety. Záhradkárske ...

Sedlárstvo. Sedlárske práce, výroba: - chomúty - podklady pre chomútov - slávnostné ohlávky - čelenky - jednakové opraty - pobočky s náchrbtovníkom - poddocasníky.

včelárstvo: - včelie produkty, dekorácie - matky, oddelka, včelstvá - med, perníky, medovina - medzisteny, propolis, peľ perga a Rousková - sviečky a ďalšie.

Výroba, veľkoobchod: - krmivá pre zvieratá. Služby: - veterinár - poradenstvo.

Veľkoobchod s chovateľskými potrebami: -výrobky pre psov a mačky. Pre psov: - nylonové obojky, vodítka a postroje - pelechy a vankúše z dutých vlákien - kožené obojky a vodítka - vinylové, latexové a lanové hračky. Pre psov a mačky: - nerezové misky - žuvacie pochúťky. Výrobky pre vtáky a hlodavce: - plastové výrobky ...

Radim Svoboda prevádzkuje opravovňu a čistiareň odevov, predáva pelechy pre psov, chovateľské potreby, molitanové dosky a zvyšky látok.

Firma U DVOCH PSOV sa zameriava na výrobu a predaj psích keksov, tort a darčekových kostí.

E-shop a kamenná predajňa s jazdeckými potrebami. Predávame stajňové potreby, potreby pre kone, vybavenie a potreby pre jazdcov, veterinárne prípravky a krmivá.

Spoločnosť Crystal trading s.r.o.je výrobca a predajca technológií pre morské, sladkovodné akvária, záhradné jazierka.

Naša firma prevádzkuje veterinárnu ordináciu v Brne - Bohuniciach. Ponúkame vakcinácia psov, mačiek a drobných cicavcov, ďalej odčervenie a vyšetrenie na endo i ekto-parazity. V našej ordinácii rovádíme hematologické či biochemické vyšetrenie krvi, kožné zoškrabať, bakteriologické vyšetrenie a mykologickou kultiváciu. Naše ...

-obchodná činnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Veľkoobchod a maloobchod počítače tlačiarne spotr. mat., kancelárske potreby, papiernictvo, drogéria, krmivá, zmiešaný tovar osobná a nákladná doprava

Skvelý e-shop, kde si vyberiete všetko pre svojich miláčikov za skvelé ceny. Špecializujeme sa na chovateľské potreby. Pomôžeme zariadiť Vášmu miláčikovi útulný domov, ktorý bude milovať. Postarať sa o jeho zdravie, stravu aj zábavu. Potešíme mačku, psíka, koňa, ale aj rybičku, fretku alebo ježka… A myslíme aj na vás!