Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Výhradné zastúpenie ROYAL CANIN v SR. Distribúcia: -krmivo pre psy* a mačky ROYAL CANIN, ACANA, CANUTRA.

Pobočka. ZoolandPROFI Cash&Carry Veľkosklad predaja, veľkoobchod: -chovateľské potreby. -krmivá pre domáce zvieratá.

Internetový obchod pre psy, mačky a ďalšie zvieratá Klasická predajňa Špecializovaná na značkové potreby pre psov, šport so psom, výcvik psa, potreby pre psie salóny Import Chovateľských potrieb: dovážame fínske funkčné oblečenie pre psov Hurtta, overaly, vesty, pláštenky, reflexné oblečenie pre psov, postroje, obojky Hurtta z neoprénu, tzv. ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -krmivá všetkého druhu -kŕmne mäso, ryža, cestoviny. Služby: -dovoz tovaru do predajní.

Krmivo pre psy. Predaj chovateľských potrieb a krmív pre domácich miláčikov.

Veľkoobchod: - sterilizovaná zelenina - spojovací materiál - krmivo pre psy a mačky.

Zverimex. Maloobchod, predaj: - krmivá - chovateľské potreby.

Veľkoobchod, maloobchod. -zvieracie potreby.

Veterinárna ambulancia pri Svätej Barbore Veterinárna ambulancia. Predaj: - krmivá a veterinárne diéty.

Predaj - rybárske potreby - vlasca - odevy - signalizátory - bivaky - stojany na prúty - háčiky - plaváky - podberáky - vezírky - silikónové nástrahy - chovateľské potreby pre psov, mačky, hlodavce, vtáctvo, ryby - krmivá

E - shop - odevy na voľný čas, do prírody, poľovnícke Výroba - odevy na voľný čas, do prírody, poľovnícke Predaj, e-shop - odevy na voľný čas, do prírody, poľovnícke Predaj, e-shop - odevy na voľný čas, do prírody, poľovnícke Predaj - chovateľské potreby pre mačky a psy Masáže

Veľkoobchod - chovateľské potreby, Značky: Ferplast, Acana, Almo Nature, AnimalWorld - Pasadena, Bosch, Bravo, Brit, Brit Care, LetsBite, Calibra, HappyPet, K-9, Nutram, Perrito, Profine, Rex, Magnum, Wanpy a ďalšie . Dovážame kompletný sortiment talianskeho výrobcu Ferplast vrátane háhradných dielov.

Predaj - keramika Strihanie a trimovanie psov Predaj - krmivá pre psy a mačky CALIBRA, WHISKAS, ... - potreby pre psy a mačky (obojky, vodítka, hračky, ...) - maškrty (sušené a byvolie).

Predaj: -potreby pre chovateľov -krmivá pre exotické a domáce zvieratá -kŕmne zmesi -drobné hospodárske zvieratá -akvarijné ryby -exotické vtáctvo -vybavenie pre akvaristiku.

Predaj - chovateľské potreby, živé zvieratá.

Internetový predaj, maloobchod s chovateľskými a rybárskymi potrebami.

Maloobchod - ochranné pomôcky pre včelárov - rukavice - kĺbky - masky - obleky Maloobchod - sviečky, kozmetika včelárske potreby Veľkoobchod - sviečky, kozmetika (včelárske potreby) Veľkoobchod - medovina - med Maloobchod - medovina - med Internetový obchod - ...

Predaj, e-shop: - krmivá a chovateľské potreby pre psov aj mačky. - značkové krmivá firmy TRAINER.

Výroba, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - klietky, voliéry, prepravky na zákazku - pre psov, mačky, vtáky. Máte možnosť výberu z rôznych veľkostí klietok, prepraviek a voliér pre iné drobné zvieratá.

Internetový predaj chovateľských potrieb. Predaj vitamínov a minerálov. Výroba sena a krmív pre zvieratá.

Ordinácia krajského chirurga so salónom pre psov aj mačky. Predaj potrieb pre chovateľov.

Veterinárna výjazdová služba pre Prahu a blízke okolie. Pohotovostná služba. Veterinárna starostlivosť v prostredí Vášho domova. Eshop www.komando.cz. Ponuka chovateľských potrieb, klinických diét a krmív pre psy a mačky.

Veterinárna ambulancia: - malé a drobné zvieratá - zubný ultrazvuk, laser, možnosť biochem. vyšetrenie - homeopatická terapia - pohotovosť - predaj krmiva.