Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Predaj - krmivá pre psy a mačky BEWI DOG

Psí salón: - strihanie psov všetkých plemien a mačiek - kúpanie, trimovanie, strihanie pazúrikov - čistenie análnych žliaz a uší. Predaj, maloobchod: - psia kozmetika.

E-shop: - chovateľské potreby a krmivo: - pre psy, mačky, kone všetkých premiových a superprémiových značiek, - svietiacich obojkov Visiglo - neviditeľných plotov pre psov.

Búdy pre psov: - zateplené steny - predsieň - odklápacia strecha alebo predná stena.

Predaj: - krmivá pre psy a mačky, vtáky a drobné hlodavce, hydina a králiky - chovateľské potreby - maškrty a konzervy - vitamíny, vitamínové doplnky stravy, veterinárne prípravky - vodítka a obojky - prepravky a pelechy - podstielka - mrazené mäso a salámy pre psov - antiparazitálne prípravky - šteňatá Shar-pei.

E-shop, predaj: - chovateľské potreby pre psov, mačky, vtáky, hlodavce, akváriové, terárijné zvieratá - jazdecké, stajňové potreby na chov koní, hovädzieho dobytka, ošípaných, oviec, kôz, hydiny.

Obchodná činnosť. - doplnkové krmivá pre hospodárske a spoločenské zvieratá - doplnkové látky - špeciálne chovateľské potreby a pomôcky Poradenská činnosť Veterinárna činnosť Organizovanie odborných kurzov a seminárov

Maloobchod, predaj, e-shop: - chovateľské potreby - krmivá - akvaristika - teraristika

Predaj, e-shop: - akvarijné potreby - akváriové ryby - akvária.

E-shop psieho salónu VIKY. Zaoberáme sa úpravou a strihaním psov. Predaj kvalitných kozmetických prípravkov pre vašich psích miláčikov a potrebami na strihanie psíkov.

Predaj granúl, krmiva pre psov a šteňatá a mačky. Obojky, vodítka pre psov, doplnky.

Osobný tréner funkčného posilňovania, kickboxu a sebaobrany. Možnosť cvičenia individuálne aj na skupinových lekciách. Vhodné pre všetky vekové kategórie, pre mužov aj ženy. Tvarovanie tela, chudnutie, kondícia, koordinácia. Rekvalifikačné kurzy. Eshop s potrebami pre domácich miláčikov.

Výroba - textilné jazdecké potreby zákazkové krajčírstvo - pre kone a jazdcov

E-shop www.vyjedenamiska s kamenným obchodom v Kaznejove na adrese Plzeňská 99 Vám ponúka krmivo a chovateľské potreby pre psov, mačky, kone, akváriové ryby, vtáky a hlodavce a novo aj TERARISTIK. (Granulované krmivá, konzervy, pochúťky a odmeny, vitamíny, podstielky, kozmetické potreby, vodítka, obojky, postroje, bezpečnostné pásy do auta, ...

Internetový predaj chovateľských potrieb a krmív. E-shop.

Veterinárna ordinácia. Služby: -preventívna starostlivosť a poradenstvo v chove -diagnostika a terapia ochorení u malých zvierat -chirurgia mäkkých tkanív -stomatologické ošetrenia -sonografické vyšetrenia -röntgenologické vyšetrenia -reprodukcia malých zvierat + určovanie optimálnej doby krytia -tetovanie šteniat, vystavovanie ...

Stolárstvo. Výroba a predaj: - všetky včelárske potreby - medomety, medzisteny, lisy, formy. Internetový obchod, eshop, predaj: - nadstavkové úle - pomôcky pre prácu so včelami - spracovanie vosku - medomety - chov čmeliakov - kozmetika z včelích produktov, liečivé včelie doplnky - poháre, viečka - včelárske rastliny.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kozmetika pre psy a mačky: - šampóny, balzamy, oleje, spreje, púdre na srsť - kvapky, vitamíny - hrebene, kefy, nožnice, kliešte pre psov - gumičky, mašle - vodítka, obojky - hračky.

Predaj, e-shop: -chovateľské potreby.

Veterinárna ordinácia a predaj chovateľských potrieb.

Predaj krmív a chovateľských potrieb.

Internetový obchod - krmivá pre zvieratá psy, mačky, hlodavce - rôzne potreby pre zvieratá hračky, misky na žrádlo, vodítka Internetový obchod - krmivá pre zvieratá psy, mačky, hlodavce - rôzne potreby pre zvieratá hračky, misky na žrádlo, vodítka.