Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Predaj, internetový obchod, e-shop. Krmivá pre psov, mačky a iných domácich miláčikov. Mäsové konzervy. Krmivo pre vtáctvo a hospodárske zvieratá. Doplnky pre zvieratá. Športový rybolov.

Maloobchod, predaj: -chovateľské potreby -krmivá -predajca krmív ACANA za dovozné ceny

Kamenný obchod s akvaristikou a chovateľskými potrebami.

Predaj: - krmivá pre psov (Fitmin, Best Choice, Josera, Essentials, Taste of the Wild, Platinum), mäso pre psov, predaj krmív pre mačky, hlodavce a vtáky, chovateľské potreby. Predaj - obojky (kovové, textilné, kožené, výcvikové) - vodítka - postroje - náhubky - misky - aporty, hračky - oblečenie pre psovody. Športový výcvik ...

Chovateľské potreby, internetový obchod chovateľských potrieb www.happypets.cz, kamenná predajňa Heřmanova 61, Praha 7. Predávame kmivo pre psov, krmivo pre mačky, granule, agility, králikárne, klietky pre vtáky, klietky pre hlodavce, oblečky pre psov, tunely pre psy, škrabadlá pre mačky, pelechy, antiparazitné prípravky. Vedieme značky ProPlan, ...

Výhradné zastúpenie pre ČR a SR, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - výrobky firmy Artmet - klietky, voliéry pre vtáky, hlodavce, mačky a psy.

Jazdecké a chovateľské potreby. MO, predaj: -sedlá, deky, podložky, uzdy, ohlávky, vodítka, viazačky -ostrohy, biče, zubadlá, strmene... -vybavenie stajní a ohrád -odevy a výstroj pre jazdcov -krmivá -vitamíny.

Autožiarovky: - Osram - denné svietenie - servisné krabičky. Autokozmetika: - autošampóny - leštiace pasty - starostlivosť koži, kolesá. Predajňa CYR+ROMET: - chovateľské potreby - kvalitné krmivo.

Veľkoobchod chovateľských potrieb.

Sme veľkoobchodná firma zaoberajúca sa dovozom a distribúciou krmív a potrieb pre psov, mačky, hlodavce, vtáky a rybičky. Ponúkame bohatý sortiment 3600 položiek tovaru zn. TRIXIE, ANIMONDA, CHICOPEE, GENESIS, ADVANCE, BREKKIES, SANAL, klietky INTER-ZOO, konzervy PET, talianske konzervy a paštéty MONGE, ASTOR, REX, MARCHIORO, MPS .

Predaj: - krmivo pre psov, mačky, hlodavce, vtáky, rybičky - vitamíny - potreby pre chovateľov.

Predaj krmiva pre psy a mačky, kone a drobné zvieratá -vitamíny, zrniny, šroty, podstielky, pelechy, búdičky, podložky, hračky, obojky, vodítka, kozmetika, doplnky pre služobný výcvik, samolepky apod. -krmivá a doplnky pre malé hlodavce, hydinu, králiky, hospodárske zvieratá, vtáctvo, korytnačky, rybičky a pod. Chovateľské, jazdecké potreby ...

Maloobchod, predaj: - chovateľské potreby - drogéria - farby, laky - ochranné pracovné pomôcky

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci -Veľkoobchod a maloobchod - predaj potrieb pre včelárov - predaj a výkup včelích produktov

Rád Vám ponúknem krmivá pre Vaše mačky, kone, psy, rybičky, vtáky, hlodavce, fredky, … niečo pre kravy, sliepky, ošípané, králiky, … tiež som nezabudol na potreby pre Vaše zvieratká aj s potrebnou literatúrou. Všetko čo Vaše zvieratko potrebuje, nájdete v eshope Animalsdreams.

Predaj - akváriové rybičky Afrika druhy z jazera MALAVI a TANGANIKA - predaj akváriových krmív

Predaj kŕmnych zmesí pre papagáje, holuby a hlodavce, krmivo pre psy a mačky.

Predaj - krmivá pre psy a mačky

Stroje, potreby a zariadenia pre drobných aj väčších výrobcov vína, piva, syrov, destilátov, muštov a mnoho ďalšieho. Bohatá ponuka pre domácu výrobu, dom a záhradu aj chovateľa. Fľaše, sudy, plniace zariadenia, pasterizácia, drviče, lisy na ovocie, udiarne.

Výroba, predaj: - zberače psích exkrementov CLIPNEX.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, zastúpenie firmy HYDOR ITALY: -záhradné fontány -ponorné čerpadlá -filtračné zariadenie -vodotrysky (dekoratívne trysky) -vŕtané pieskovce -farebné podvodné osvetlenie -akvarijná technika.

Vyrábame akvária, terária, paludária, insektária a ďalšie... väčšie série aj jednotlivé kusy na mieru.