Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Odborný predaj domácich maznáčikov, krmív a chovateľských potrieb. Vlastné parkovisko, otvorené denne, živé zvieratá, profesionálny prístup, široký sortiment, obrovské zásoby skladom. Špecializujeme sa na odbory: Akvaristika, teraristika, chovateľské potreby pre psov, mačky, technika pre záhradné jazierka, potreby a krmivá pre hlodavce, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - špecializovaná predajňa kynologických potrieb - granulované krmivá, konzervy, salámy, cestoviny pre zvieratá - obojky, vodítka, náhubky, hrebene, kefy - žuvacie kosti, vitamíny - akvaristické potreby. - e-shop krmív a kynologických potrieb.

Internetový obchod, eshop, predaj: - vybavenie pre psov, mačky, hlodavce, fretky, terárijné zvieratá - chovateľské potreby: - krmivo, vitamíny, maškrty - stelivo, podstielky, toalety pre psy a mačky - pelechy, prepravky - odpočívadlá, škrabadlá - drogéria - postroje, vodítka, obojky - hry a hračky pre zvieratá.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, výroba: -výroba jazdecké potreby, jazdeckých potrieb, jazdné sedlá -výroba brašnárskeho a sedlárskeho tovaru.

Salón psie krásy - strihanie - kúpanie - fénovanie - trimovanie - strihanie pazúrikov - trhanie chĺpkov v ušiach - čistenie análnych žliazok - poradenstvo o starostlivosti Predaj - krmivá a vybavenie pre psov

Internetový obchod, e-shop: - chovateľské potreby

Zverimex. Maloobchod, predaj: - chovateľské potreby - akváriové ryby - príslušenstvo všetkého druhu - krmivá - drobné zvieratá.

Poskytovanie gastronomických služieb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogéria, kolonial, potreby kŕmenia a potrava pre zvieratá.

Internetový obchod - krmivá - chovateľské potreby

Export, import, e-shop - veterinárne a zdravotné pomôcky - veterinárne prípravky pre dermatológiu zvierat

ZOOSHOPURAN Predaj zvierat, krmív a chovateľských potrieb. V čom sa líšime – napríklad ponúkame voľne rozvažované krmivá. Vyberať môžete z viac ako 80 druhov, a to nielen pre psy a mačky, ale aj hlodavce, vtáky alebo bazénové ryby. Od základných, až po superprémiové rady. Mnohých značiek a výrobcov, tuzemských i zahraničných.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - chovateľské potreby - krmivá pre papagáje, mačky, psy, korytnačky. Zastupujeme značky: Deli Nature, Slaats, Versel-Laga, Montana Cages, Manitoba.

Predaj, e-shop: -špecialista na kvalitné krmivá. Predaj nealkoholických a alkoholických nápojov

Firma Plaček s.r.o. je v Českej republike najväčším veľkoobchodom s chovateľskými potrebami. Nájdete ju na okraji kúpeľného mesta Poděbrady vo veľkom administratívnom a skladovom areáli. Spoločnosť Plaček s.r.o. bola založená ako rodinná firma a postupne sa rozrástla v Plaček Holding SE, ktorú nájdete, nielen v Českej republike, ale aj na ...

Výroba, e-shop - maškrty a krmivá pre psov

Potreby pre: -záhradkárov -chovateľa -rybára -modelára.

Predaj: -kočiare. -kočiarové postroje pre kone.

Akvária - terária. Výroba a zariaďovanie: - sladkovodné akvarijné komplety - terárijné komplety - morské akvária - pravidelný servis.

Dodávka: -kŕmne zmesi pre hospodárske zvieratá. -krmivá pre psy, mačky. Poradenstvo v chove a výžive ošípaných.

Ponuka výroby akvárií a terárií na zákazku vrátane atypických, výstavných sklenených krytov.

E-shop, internetový obchod: -chovateľské potreby pre psy, mačky a kone.

Maloobchod, predaj: -chovateľské potreby -živé chovné zvieratá pre terária -akvarijné rybky.

Predaj: - akvaristika - chovateľské potreby - teraristika - drobné zvieratá

Predaj: -potreby pre poľnohospodárov -chovateľské potreby (hovädzí dobytok, ošípané, ovce, králiky, hydina) -elektrické ohradníky -dojaca technika -svet koní - všetko pre kone a jazdcov -potreby pre chov psov a mačiek.