Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Internetový obchod s chovateľskými potrebami a krmivom.

Predaj chovateľských potrieb a krmiva.

Raj papagájov Predávame kvalitné železné, nerezové klietky a voliéry pre papagáje KINGS CAGES.

Fajn krmiva Rakúšan. Predaj, rozvoz, e-shop: -kvalitné a overené krmivo -suché krmivo -maškrty, konzervy, granule -chovateľské potreby pre psov. Služby: -výcvik psov -chovateľské služby.

Maloobchod, predaj, e-shop: -chovateľské potreby -krmivá

Výhradný dovozca krmív Happy Dog a Happy Cat. Dovoz, veľkoobchod: -krmivá pre psy a mačky

Internetový obchod, e-shop: -záhradná technika -záhradné domčeky -skleníky -rebríky -hračky -krmivá pre psy a mačky

Strihanie a úprava psíkov: -strihanie psov všetkých plemien -kúpanie, sušenie a vyčesávanie -kúpanie a vyčesávanie/bez strihu/ -trimovanie -strihanie pazúrikov -depilácia ušných chĺpkov -poradentstvo pri chove psíkov. Predaj: -kozmetiky, oblečkov a doplnkov.

Kompletná stavebná činnosť - hrubé stavby - základové dosky - zámková dlažba - oplotenie z KB Bloku a pod., pojazdové brány s povrchovou úpravou ZN. Rodinné včelárstvo Najman - Hostivice - predaj medu - včiel - nadstavieb pre mačovanie - poradenská činnosť.

Predaj, nákup: -akvarijné ryby

Vyrábame a predávame premixy kŕmnych aditív, vitamínominerálne doplnky, krmivá, vitamínové koncentráty, veterinárne prípravky a extrudované krmivá pre zvieratá. Zooveterinárny servis, optimalizácia výživy, laboratórne služby. Maloobchodná predajňa.

E-shop - krmivá NUTRAM, K9, WINNER PLUS, ARDENGRANGE, FIRSTMATE, BARKING, HEART - potreby pre psov Veľkoobchod a maloobchod - krmivá NUTRAM, K9, WINNER PLUS, ARDENGRANGE, FIRSTMATE, BARKING, HEART - potreby pre psov

Veľkoobchod, maloobchod: - záhradkárske a chovateľské potreby

Krmivo pre psy a mačky, psie granule. Maloobchod, predaj: - granule pre psy a mačky - krmivá pre mačky - krmivá pre psov Krmivo pre chovateľov psov a mačiek.

Výroba: - zámočnícke práce - stajňová mechanizácia - výbehy pre zvieratá - ventilačné systémy

Internetový obchod chovateľských potrieb a krmív pre psov, mačky, kone, hosp. zvieratá, hlodavce atď. V Břeclavi a okolí do 20 km rozvoz ZADARMO o.s. Dočasky.cz Občianske združenie poskytujúce dočasnú starostlivosť zvieratám v núdzi

Vydavateľstvo - časopis PRE KONE Predaj jazdeckých potrieb.

Výroba cukrárskych a kulinárskych pochutín. Ponúkame čokoládu, zmrzliny, nápoje, krmivo pre zvieratá, cukríky, cereálie, kávu, dojčenskú výživu a dochucovadlá.

Predaj - chovateľské potreby - krmivo - chovateľstvo - akvaristika

Výroba, e-shop: -obojky pre psov -nórske postroje pre psov -vodítka

Kompletná úprava srsti psov všetkých plemien Predaj psej kozmetiky BIO GROOM a chovateľských potrieb.

Internetový obchod, predaj: -potreby pre včelárov. -včelie produkty.

Predaj oblečenia a doplnkov pre psov. V našej kamennej predajni nájdete: - postroje - vodítka a obojky - chladiace pomôcky - pelechy, podložky a deky - vybavenie na dostihy a coursing.

Služby, ubytovanie: - penzión - reštaurácia - predaj chovateľských potrieb - jazdiareň