Bohatý sortiment krmív a doplnkov stravy pre mačky, psy, malé zvieratá, vtáky alebo hospodárske zvieratá, akvarijné aj teráriové potreby, prepravky pre menšie i väčšie zvieratá, misky, napájadlá, kŕmidlá a mnohé ďalšie chovateľské potreby na jednom mieste.

Špecializovaný zverimex v Holešove s predajom chovateľských potrieb vašich domácich miláčikov, ale aj hospodárskych zvieratiek. Predaj, rozvoz Holešov a okolie zadarmo: - krmivo pre psy, hlodavce, mačky, plazy, papagáje, rybičky akváriové a jazierkové, vonkajšie vtáčiky a samozrejmosťou je aj krmivo pre králiky, nosnice, kurice, brojlery, ...

Predaj krmiva a výživy pre hospodárske zvieratá: pre teľatá, dojnice, prasiatka, prasnice, kone, atď., stajňové dezinfekčné prostriedky: dezinfekcia pred dojením a po dojení, stajňové a chovateľské potreby.

Predaj bazénovej chémie chlórovej i bezchlórovej, bazénového príslušenstva, prípravkov na úpravu vody vo vírivkách, prípravkov na úpravu vody v kúpacom alebo okrasnom jazierku a krmív pre okrasné jazierkové ryby.

Veterinárna ambulancia pre malé zvieratá. Poradňa Hobby: -drobné domáce zvieratá (výživa, chovateľstvo). Predaj: -krmivo.

Výroba agility prekážok a chovateľských potrieb pre psov - kynologické potreby.

Výroba pozadia do akvária a terária, umelých skál, akváriových kameňov.

Veľkoobchod, predaj. - poľnohospodárske produkty, poľnohospodárske komodity: - obilniny, olejniny, kukurica - proteínové krmivá - mliečne kŕmne zmesi - chovateľské potreby. Chovateľstvo. Lesníctvo. Poradenský servis pre chovateľov, včelárov a poľovníkov.

Internetový obchod - včelárske potreby medomety, odviečkovacie vane, úle. Internetový obchod - včelárske potreby medomety, odviečkovacie vane, úle.

AVITEX agency: Ubytovanie a servis pre veľtržných vystavovateľov v Brne a okolí Zaistenie: -priestor pre prezentáciu na BVV* -návrh a stavba stánkov -party servis, rauty, večierky, školenia, semináre -občerstvenie na stánok, catering, dovoz obedov -hostesky-casting, ušitie kostýmov -tlmočníčka -letenky (transfer do hotelov) -zaistenie ...

E-shop: - chovateľské potreby - hračky, misky, maškrty - krmivá - transportné klietky

Maloobchod, e-shop: - chovateľské potreby - akvaristika - teraristika - rybárske potreby.

Siera.cz Predaj, eshop: - chovateľské potreby pre psov, mačky, hlodavce, vtáky, terária, jazierka.

Internetový obchod, e-shop: - chovateľské potreby - teraristika - akvaristika.

Šitie, výroba: - odevy - odevné doplnky - oblečky pre psov - bytový textil - hračky Strojné vyšívanie.

Veterinárna klinika Minář s.r.o. pôsobí v okolí Šumperka už od roku 2000. Poskytneme Vašim maznáčikom veterinárnu starostlivosť na vysokej úrovni. Pôsobíme ako veterinárna ambulancia, veterinárna klinika, veterinár, veterinár. Veterinárna všeobecná starostlivosť, prevencia a odborné vyšetrenia v týchto odboroch: - chirurgia - ortopédia - ...

Internetový obchod - chovateľské potreby pre psov, mačky, fretky, hlodavce, vtáctvo, kone, akvaristiku a teraristiku Internetový obchod - chovateľské potreby pre psov, mačky, fretky, hlodavce, vtáctvo, kone, akvaristiku a teraristiku

Veterinárna klinika. Predaj chovateľských potrieb a krmív.

E-shop - chovateľské potreby - krmivá Veterinárna ordinácia

E-shop - chovateľské potreby - obojky a vodítka pre psov - hračky pre zvieratá - pamlskovníky - cestovné misky.

Predaj kozmetiky pre zvieratá, potreby na údržbu srsti, poradenstvo

Realizácia a údržba akvárií - výroba akvárií na mieru - akvarijné vybavenie - dekorácia - rastliny - ryby.

Výroba: - voliéry, klietky, chovné boxy a výletové okná pre exotické vtáctvo

Internetový predaj, e-shop: - športové potreby pre letné aj zimné športy, obuv, hračky, chovateľské potreby a detský tovar.

Maloobchod, predaj: - hospodárske potreby - hnojivá, postreky - krmivá - záhradnícke potreby - chovateľské potreby - železiarstvo - pracovné odevy.

Predaj, e-shop: - chovateľské potreby tel.: e-shop: – 603 979 037 Služby: - strihanie psov Pobočka Lanškroun: Nádražné 89 tel.: 733 107 299