Brašnárstvo. Výroba kožených predmetov, koženej galantérie a kabeliek z kože.

Internetový obchod, e-shop: - hračky z Kinder vajíčok

Maloobchod, predaj: -náradie, nástroje -stroje pre stavby -hutnícky materiál -siete do betónu -zvárací materiál -pracovné pomôcky.

Výroba, predaj: -obalový materiál -tašky -sáčky -fólia -vrecia -stojany -tácky -kelímky -potlač tašiek vrecúšok

Internetový predaj, maloobchod, eshop: - pánske a dámske tričká - mikiny a spodná bielizeň s vtipnými a dizajnovými potlačami

Ponúkame na predaj kvalitné ručné pletacie priadze z prírodných materiálov pre začínajúce i skúsené pletařky. Predaj pomôcok na pletenie a háčkovanie. Veľkoobchod pletacích priadzí a pomôcok na pletenie a háčkovanie. Výroba a predaj autorských pletených, háčkovaných, tkaných a sieťovaných odevov a doplnkov aj na zákazku. Vypracovanie ...

Spoločnosť BATERO s.r.o. prináša na slovenský vínny trh tradičné talianske produkty ako: - lambrusco - marsala - grappa.

Výhradné zastúpenie: - REVELL, MONOGRAM, CRAYOLA, TIGER. .

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - priemyselné, odsávacie a ďalšie hadice - hadicové spony, objímky, koncovky a rýchlospojky. Prevádzkareň: priem. objekt stavieb. parc. č. 431/1, 431/3 v sídle STROJONu spol. s r.o.

-Veľkoobchod a maloobchod -oblečenie pre dámy

Veľkoobchod a maloobchod -oblečenie pre dámy

Prevádzkujeme obchody a e-shop s prírodnou kozmetikou a drobným darčekovým tovarom.

Maloobchod: - kožené odevy - kožušinové odevy

Internetový obchod, e-shop: - dizajnové vankúše - bytový textil

Maloobchod, predaj: - klenoty - zlaté, strieborné šperky - hodinky OC Varyáda

Výroba, predaj, distribúcia: -sklenené pilníky na nechty -sklenené pilníky na päty -manikúra, pedikúra -maľované, pieskované, zdobené kameňmi Swarovski -manikúry.